Δέσποινα Βανδή | Με μελαχρινό συνοδό στην παραλία μετά τον χωρισμό της από τον Ντέμη Νικολαΐδη (Pics)

Ο Ντέμης και η «εντυπωσιακή μελαχρινή παίκτρια του GNTM»

Tι πραγματικά ισχύει.

Ντέμης Νικολαΐδης και Δέσποινα Βανδή έδωσαν τέλος στον γάμο τους πριν μερικές βδομάδες, με μία λιτή ανακοίνωση που έριχνε αυλαία στη δεκαοχτάχρονη συζυγική τους σχέση.

«Ύστερα από 18 χρόνια, πήραμε την απόφαση να προχωρήσουμε στη λύση του γάμου μας. Απόλυτη προτεραιότητά μας είναι η φροντίδα και η προστασία των παιδιών μας και παρακαλούμε για το σεβασμό της απόφασής μας και της προτεραιότητάς μας. Δ. Βανδή – Ν. Νικολαΐδης»ανέφερε η ανακοίνωση και μόλις λίγες ημέρες μετά ξεκίνησαν τα πρώτα δημοσιεύματα για την επόμενη ημέρα στις ζωές των δύο πρωταγωνιστών.

Δημοσίευμα ήθελε τον επιχειρηματία και πρώην άσσο της ΑΕΚ να έχει ξεκινήσει φλερτ με μοντέλο που συμμετείχε στο GNTM, αναφέροντας ότι το φλερτ είναι ακόμα σε αρχικό στάδιο. Σε επόμενη ανάρτησή της, η ιστοσελίδα  υποστήριξε πως το μοντέλο που ενδιαφέρει τον Ντέμη είναι μία μελαχρινή που συμμετείχε στον τρίτο κύκλο του GNTM, η οποία προβλήθηκε το 2018 και είχε νικήτρια την Ειρήνη Καζαριάν.

Σύμφωνα, όμως, με αποκλειστικές πληροφορίες του dailymedia.com.gr κανένα από αυτά τα δημοσιεύματα δεν έχει δόση αλήθειας καθώς ο Ντέμης Νικολαΐδης μετά τον χωρισμό του ασχολείται αποκλειστικά με τα νέα του επαγγελματικά βήματα στις επιχειρήσεις του.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.