Κατερίνα Καραβάτου - Κρατερός Κατσούλης: Αυτός είναι ο λόγος που έφτασαν στον χωρισμό

Κατερίνα Καραβάτου – Κρατερός Κατσούλης: Αυτός είναι ο λόγος που έφτασαν στον χωρισμό

Οι σχέσεις του ζευγαριού ήταν τεταμένες πολύ πριν την ανακοίνωση του διαζυγίου τους.

Μόνο έκπληξη δεν αποτέλεσε στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια η επίσημη ανακοίνωση του χωρισμού των Κατερίνας Καραβάτου – Κρατερού Κατσούλη ύστερα από 10 χρόνια γάμου και 2 παιδιά.

Το ζευγάρι μπορεί όλον αυτόν τον καιρό να είχε επιλέξει να κρατήσει χαμηλούς τους τόνους σε ό,τι αφορά στη μεταξύ του σχέση, στους συνεργάτες του στο Star, όμως, η καθημερινή ένταση μόνο απαρατήρητη δεν περνούσε. Και οι λόγοι ήταν ξεκάθαροι.

Η τριβή στη σχέση του ζευγαριού ξεκίνησε μετά τον δεύτερο χρόνο της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου», καθώς οι δυο τους ήταν συνεχώς μαζί και ασχολούνταν με τα ίδια πράγματα. Το οριστικό φινάλε, όμως, φέρεται να αποφασίστηκε στην αρχή του χρόνου, μετά την επιλογή του Κρατερού να… αγνοήσει το Star και την Κατερίνα και να πει το «ναι» στο Your Face Sounds Familiar – All Star  του ΑΝΤ1.

Ίχνος ρετούς, ακομπλεξάριστη όσο καμία: Η Ελένη Ράντου έσβησε ξανά τις influencers με μία φωτό (Pic)

Η απόφασή του αυτή προκάλεσε μεγάλες εντάσεις τόσο μεταξύ Κατερίνας – Κρατερού όσο και μεταξύ των δυο τους και του καναλιού, με τους ιθύνοντες να θυμώνουν πολύ με τη συγκεκριμένη κίνηση.

Μία κίνηη που δημιούργησε προβλήματα κυρίως στην Καραβάτου, της οποίας το τέλος αποφασίστηκε με συνοπτικές διαδικασίες από τον σταθμό, καθώς είχε υπάρξει ένταση και δημόσια κατακραυγή για τη «Φωλιά των Κου Κου» και λόγω των απαράδεκτων δηλώσεων των αδερφών  Βαρουξή του «Big Brother» στην εκπομπή τους. Να σημειωθεί ότι οι δίδυμοι είχαν δηλώσει πως συvευρέθηκαν με την ίδια γυναίκα χωρίς εκείνη να το γνωρίζει.

Ο έρωτας είχε τελειώσει, οι εντάσεις ήταν πλέον καθημερινό φαινόμενο στο πλατό και το ζευγάρι δεν ζούσε πια όπως παλιά.

Κάπως έτσι, αποφασίστηκε ο οριστικός χωρισμός ο οποίος -επαναλαμβάνουμε- συζητιόταν εδώ και πολύ καιρό, με το ζευγάρι να έχει πλέον τυπικές σχέσεις σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο, χωρίς αυτό να σημαίνει πως οι δυο τους δεν θα συνεχίσουν να είναι ένα σε ό,τι αφορά στην ανατροφή των παιδιών τους.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.