Δέσποινα Βανδή | Η ανάρτηση - καρφί για τον Ντέμη Νικολαΐδη (Pic)

Δέσποινα Βανδή | Η ανάρτηση – καρφί για τον Ντέμη Νικολαΐδη (Pic)

Η Δέσποινα... ξεδίνει με ένα από τα πιο αγαπημένα της τραγούδια.

Ένας μήνας πέρασε από την είδηση του διαζυγίου της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη, με τους δυο τους να τηρούν σιγή ιχθύος στα Μέσα σχετικά με τον χωρισμό και τις μεταξύ τους σχέσεις.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, οι δυο τους δεν έχουν πλέον καμία επικοινωνία, με τη Δέσποινα να έχει ρίξει όλο το βάρος στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Αυτήν την περίοδο εμφανίζεται σε νυχτερινό κέντρο της Κύπρου, όπου την επισκέπτονται συχνά καλοί της φίλοι και συνεργάτες. Ένας εξ’ αυτών, ο Νίκος Γεωργιάδης, προχώρησε μερικές ώρες πριν σε μία ανάρτηση όλο νόημα, ανεβάζοντας insta story με τη Δέσποινα να ερμηνεύει το κομμάτι «Υπάρχει ζωή», με λεζάντα «Υπάρχει ζωή και μετά…».

Η ίδια έσπευσε να αναδημοσιεύσει την ιστορία του δημοσιογράφου, μοιάζοντας να… ρίχνει τα βέλη της στον πρώην σύζυγό της, με τον οποίο βέβαια, όπως η ίδια είχε παραδεχτεί σε συνέντευξή της, ο έρωτας είχε τελειώσει.

«Το σ$ξ είναι πάρα πολύ ουσιαστικό για μια σχέση. Από το ένα μέχρι το δέκα του βάζω δέκα. Το θεωρώ φοβερά σημαντικό να υπάρχει σε μια σχέση το σ$ξ. Πώς μπορεί να υπάρχει μια σχέση χωρίς σ$ξ; Αν τελειώνει αντίο. Δεν γίνεται. Μπορεί να τελειώνει η επιθυμία να το κάνεις όπως όταν ήσουν τον πρώτο καιρό. Αυτό το αντιλαμβάνομαι εννοείται, αλλά δεν μιλάω για την συχνότητα. Σημασία έχει όταν είσαι με τον άλλον να τον θες ερωτικά όπως τον πρώτο καιρό», είχε πει χαρακτηριστικά.

Δέσποινα Βανδή | Η ανάρτηση - καρφί για τον Ντέμη Νικολαΐδη (Pic)

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.