«Θα πεθάνω νέος»: Τα συγκλονιστικά λόγια του Mad Clip 2 εβδομάδες πριν το μοιραίο τροχαίο (Vid)

«Θα πεθάνω νέος»: Τα συγκλονιστικά λόγια του Mad Clip 2 εβδομάδες πριν το μοιραίο τροχαίο (Vid)

To μακάβριο προαίσθημα του τράπερ.

Φίλοι, συγγενείς και οι χιλιάδες φανς του Mad Clip προσπαθούν να διαχειριστούν τη θλίψη της απώλειας του 34χρονου τράπερ, μετά το τραγικό δυστύχημα που του στέρησε τη ζωή τα ξημερώματα της Πέμπτης στη λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Μεταξύ αυτών και η πρώην σύντροφός του επί πολλά έτη, Αρετή, η οποία το μοιραίο βράδυ ήταν επίσης καλεσμένη στον γάμο και τη δεξίωση που ακολούθησε από την οποία έφυγε λίγο μετά τις 02:00 ο τράπερ, λίγο πριν «καρφωθεί» με την Πόρσε του σε δέντρο.

Φίλοι του καλλιτέχνη ανεβάζουν εδώ και δύο ημέρες φωτογραφίες με τον ίδιο και αφήνουν μηνύματα συλλυπητηρίων ή μοιράζονται άγνωστες ιστορίες του αδικοχαμένου Πήτερ Αναστασόπουλου.

Μία από τις φίλες του μάλιστα ανέβασε μία φωτογραφία σε insta story στην οποία κάνει μία μακάβρια αποκάλυψη για το προαίσθημα που είχε ο ίδιος για το τέλος της ζωής του που πλησίαζε.

«Πριν από δύο εβδομάδες μου έλεγες πως είχε ένα προαίσθημα πως θα πεθάνεις νέος. Εγώ σε περίμενα κι εσύ δεν ήρθες ποτέ. Μου έμαθες πολλά και είχα να μάθω άλλα τόσα. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Ο Θεός ας αναπαύσει την ψυχή σου», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας τους η φίλη του Mad Clip.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.