Υποκλίθηκε και ο SNIK: Αυτή είναι η εvτυπωσιακή, χυμώδης πρώην του Madclip (Pics)

H αλλαγή στο instagram του Mad Clip 5 ημέρες μετά τον θάνατό του (Pic)

Αψυχολόγητη η κίνηση των χρηστών του διαδικτύου.

Ως δείγμα της εποχής και δείγμα της δυναμικής που έχει ως άκουσμα ο «εκτός προγράμματος» θάνατος ενός διάσημου ανθρώπου, είναι αυτό που συμβαίνει με το προφίλ του Mad Clip στο Instagram από την Πέμπτη που έγινε γνωστό ότι σκοτώθηκε, ύστερα από τροχαίο στη Βουλιαγμένη το ξημέρωμα εκείνης της ημέρας.

Ο Mad Clip ήταν ένας ούτως ή άλλως πολύ δημοφιλής καλλιτέχνης, κάτι που αποτυπώνεται όχι μόνο στα youtube views των κομματιών του, αλλά κυρίως στην αποδοχή που είχε σε άλλους ράπερ και σε καλλιτέχνες άλλων ρευμάτων.

Μόλις έγινε γνωστός ο θάνατός του, το πρωινό της Πέμπτης, το προφίλ του στο Instagram είχε 350.000 followers. Μέσα σε λίγες ημέρες, αυτός ο αριθμός ανέβηκε στους 424.000, δηλαδή μια αύξηση των 74.000 ακόλουθων συντελέστηκε μετά το θάνατό του.

Το εύλογο ερώτημα είναι γιατί συνέβη αυτό για ένα προφίλ που, δυστυχώς, δε θα είναι πια ενεργό. Ίσως αρκετοί να έκαναν follow γιατί δεν ήθελαν να πιστέψουν αυτό που έγινε, ίσως γιατί να ένιωσαν τύψεις που τον είχαν επικρίνει για τα τραγούδια του και θεώρησαν πως με το μεταθανάτιο follow θα έσβηναν τις ενοχές τους.

Σε κάθε περίπτωση, είναι ένα τρανό δείγμα του τι συμβαίνει στη σχέση μας με τα social media και στο πώς έχουν συνδεθεί ακόμα και με τα πιο τραγικά περιστατικά της ανθρώπινης ζωής…

H αλλαγή στο instagram του Mad Clip 5 ημέρες μετά τον θάνατό του (Pic)