Χάρης Ρώμας | Χώρισε μετά από 9 χρόνια σχέσης

Χάρης Ρώμας | Χώρισε μετά από 9 χρόνια σχέσης

Όσα αποκάλυψε ο ίδιος.

Τη νέα του συνέντευξη παραχώρησε ο Χάρης Ρώμας στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ και τους Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάση Αναγνωστόπουλο.

Μεταξύ άλλων, ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε και για το τέλος της 9χρονης σχέσης του με τον σύντροφό του, αποκαλύπτοντας πως υπάρχει τεράστια αγάπη μεταξύ τους.

«Αγαπάω μεν αλλά δεν ξέρω πόσο ερωτευμένος είμαι πια και αυτό άλλαξε πρόσφατα. Είμαι μόνος μου. Είναι λιγότερο από έξι μήνες που έχει συμβεί αυτό. Αισθάνομαι πάρα πολύ καλά, γιατί κέρδισα πολλά από όλο αυτό, ήμουν πολύ ευτυχισμένος και παραμένω γιατί έχω την αισιοδοξία ότι θα έρθει το καλύτερο.

Νομίζεις ότι έχω κλείσει καμία πόρτα; Όχι αγάπη μου! Είμαι έτοιμος να ανοίξω και πόρτα και παράθυρα. Δεν έχω προφτάσει να αναλογιστώ το τέλος μιας σχέσης και αυτό μου κάνει εντύπωση. Υπήρξε ένας λόγος φυσικά που έγινε αυτό, ύστερα από 9 χρόνια, αλλά δεν θέλω να μιλάω για αυτό γιατί προσβάλλω και το έτερον ήμισυ το οποίο παραμένει από τη δική μου πλευρά μια μεγάλη αγάπη. Πιστεύω, όμως, πως μάλλον τελείωσε», είπε χαρακτηριστικά.