GNTM 4 | Η plus size 22χρονη που εντυπωσίασε τους πάντες είναι η απάντηση στα αvορεκτικά πρότυπα (Vid)

GNTM 4 | Η plus size 22χρονη που εντυπωσίασε τους πάντες είναι η απάντηση στα αvορεκτικά πρότυπα (Vid)

Eίχε το πιο model quality από όλους όσους είδαμε στις οντισιόν της Δευτέρας.

Με εξαίρεση τα τρία άτομα που «ξεπέταξε» το μοντάζ και πήραν 4 θετικές ψήφους για να προκριθούν στα bootcamp, από τα πρόσωπα που πήραν αρκετό τηλεοπτικό χρόνο στο αποψινό επεισόδιο του GNTM, εκείνη που έδειξε να έχει όλα τα στοιχεία του μοντέλου περισσότερο από όλους, ήταν η 22χρονη Μαρίτα από την Κύπρο που ζει μόνιμα στο Λονδίνο.
Με το σώμα που έχει, θέλει να λάμψει στην plus size αγορά του μόντελινγκ. Αυτό που έδειξε στην οντισιόν της στους Μπράτη, Παπαβλασοπούλου, Μαζαρί και Σκουλό, ήταν απόδειξη πως έχει τα φόντα.
Η Μαρίτα κινήθηκε με τρομερό επαγγελματισμό στην πασαρέλα που έκανε, οι πόζες της ενθουσίασαν τους κριτές, τα επιφωνήματα δεν έλειψαν και φυσικά προκρίθηκε πανηγυρικά και παμψηφεί στη φάση των bootcamp έχοντας καταφέρει να αποτελεί την πρώτη αξιομνημόνευτη παρουσία στις φετινές οντισιόν του GNTM 4.

Το κοινό στο Twitter παρουσιάστηκε διχασμένο, με τα απαράδεκτα σχόλια για το σώμα της κοπέλας να μην εκλείπουν, με άλλους να μιλούν για το κομμάτι της υγείας και άλλους περί αισθητικής.

Οι περισσότεροι όμως στάθηκαν υπέρ της και την αποθέωσαν…

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.