Φάνηκε αυτό που δεν έπρεπε: Παίκτρια του GNTM τα έδειξε όλα και ξέσπασε σε κλάματα (Pics)

Πρώην παίκτρια του GNTM αποκαλύπτει: «Είμαι ανοιχτή σε όλα, δε βλέπω φύλο» (Vid)

Παίκτρια που συμμετείχε στην 3η σεζόν του ριάλιτι.

«Δεν μπαίνω στα κουτιά αγοριού και κοριτσιού. Είμαι κάτι εντελώς ενδιάμεσο και απροσδιόριστο. Το έκανα σαν επιλογή για να μη βάζω στον εαυτό μου λόγια που άκουγα. Θέλω να νιώθω ελεύθερη. Δε βλέπω φύλο. Βλέπω ανθρώπους. Το εσωτερικό παραπάνω από το εξωτερικό. Με ενδιαφέρουν όλα. Είμαι ανοιχτή σε όλους και όλα».

Με αυτή την απάντηση της σε ερώτηση δημοσιογράφου του «Happy Day», η Ξένια Βοτσκαλίδου, παίκτρια που είδαμε στο GNTM 3, αναφέρθηκε για πρώτη φορά στις σεξουαλικές της προτιμήσεις.

Η 23χρονη κατάλαβε τον τελευταίο καιρό ότι δεν θέλει να είναι μόνο γυναίκα ή να της αρέσουν μόνο οι άντρες και γι΄αυτό εκτός από το όνομα της, απαντάει σε ουδέτερο και σε αρσενικό.

«Δεν το είχα ανακοινώσει στο GNTM γιατί προσπαθούσα να το ψάξω μέσα μου και να είμαι σίγουρη. Ότι αυτό νιώθω, αυτό θέλω και αυτό είμαι. Η μαμά μου με στηρίξει σε όλα. Και ο μπαμπάς μου. Είμαι η Ξένια, το Τζεν και ο Χουάν. Δε με πειράζει . Όπως όταν κάποιος αναφέρεται σε μένα δε με πειράζει να με πει, “το” ή “τον”. Άκουσα διάφορα. Είναι η πρώτη φορά που πραγματικά δείχνω αυτό που είμαι στην αληθινή του μορφή».

Δείτε όσα είπε:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.