Εντυπωσιακή Δώρα Παντέλη... (Pics)

Στο χιόνι, μόνο με το μαγιό της: Δώρα Παντέλη, υποκλινόμαστε… (Pics)

Όλα στη... φόρα.

Είναι ένα κορίτσι που, πια, έχει γράψει αρκετά δημοσιογραφικά… χιλιόμετρα και αποτελεί σημείο αναφοράς στην NOVA που εργάζεται. Η επαγγελματική της κατάρτιση, η άριστη χρήση της γλώσσας (τόσο στα ελληνικά όσο και στα αγγλικά) και ο τρόπος με τον οποίο παίρνει συνεντεύξεις και κάνει αναλύσεις την κατατάσσουν στην κορυφή των γυναικών αθλητικογράφων.

Ο λόγος, φυσικά, για την Δώρα Παντέλη. Η πρώην επαγγελματίας αθλήτρια του μπάσκετ τα τελευταία χρόνια κάνει- δικαίως, δικαιότατα- καριέρα σαν αναλύτρια της πορτοκαλί θεάς, παραμένοντας και η ίδια… θεά.

Το καλογυμνασμένο της σώμα με τις αναλογίες που δίνουν την αίσθηση πως βγήκαν από το μυαλό και το χέρι του Λεονάρντο Ντα Βίντσι έχει μυριάδες φαν, με κάθε της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media να γνωρίζει την αποθέωση και οι καρδούλες και τα σχόλια θαυμασμού να δίνουν και να παίρνουν.

Οι αντιδράσεις πρωτοφανούς θαυμασμού και οι υποκλίσεις… επιτάθηκαν εσχάτως, καθώς η πανέμορφη Δώρα ανέβασε μια φωτογραφία της με μαγιό στα χιόνια (ναι, γενικά ο Μάρτης στον τομέα «ήλιος» δεν έχει ξηγηθεί πολύ καλά) μπροστά από μια πισίνα και έγινε, δικαιολογημένα το σώσε.

Νομίζετε πως υπερβάλλουμε;

Δείτε παρακάτω τη λήψη και το ξανασυζητάμε:

Κι επειδή μία πανέμορφη Δώρα ίσον καμία, ας την απολαύσουμε λίγο ακόμα:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.