Big Brother | Αλλάζει εκτάκτως ώρα μετάδοσης λόγω επικαιρότητας

«To κάνουν 2 και 3 φορές τη μέρα, δίπλα μου»: Έξαλλη παίκτρια του Big Brother με το ζευγάρι του ριάλιτι (Vid)

Δεν τους εμποδίζει ούτε το ότι υπάρχει κι άλλος κόσμος στο δωμάτιο.

Ήταν να μη γίνει η αποκάλυψη για την Ανχελίτα και τον Παναγιώτη Πέτσα, οι οποίοι είναι ζευγάρι μέσα στο Big Brother και δεν διστάζουν να πάνε τη σχέση τους all the way, κάνοντας καθημερινά… αταξίες στο δωμάτιο και σε άλλα μέρη όπου η κάμερα δεν έχει πλήρη πρόσβαση.

Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο, τρεις παίκτες του Big Brother συζητούσαν για τα καμώματα της Ανχελίτας και του Παναγιώτη και είναι ενδεικτικά όσα είπε η Σαμάνθα στη Μαίρη Βαρσάμη, απαντώντας της στη φράση «ευτυχώς που είναι μόνο φιλάκια κι όχι τίποτα άλλα». Αφορμή γι΄αυτή την κουβέντα ήταν ότι ο Παναγιώτης τάιζε την Ανχελίτα στην κουζίνα, η οποία καθόταν πάνω στον πάγκο.

«Εσείς περνάτε το ένα τρίτο. Τι εννοείς φιλάκια; Εγώ το είδα το τίποτα άλλο στο μπάνιο. Αυτό το τίποτα άλλο γίνεται ενώ κοιμάται δίπλα μου. Τις κουβέρτες τι τις έχουμε; Το κρεβάτι γιατί κουνιέται 2-3 φορές τη μέρα σίγουρα;», περιέγραψε η Σαμάνθα και επιβεβαιώθηκε από τον Τακλή που έκανε λόγο για τουλάχιστον… τρεις φορές τη μέρα.

Φαίνεται πως το Big Brother 2 θα ξεπεράσει το «Bar» του Mega ως προς την κουβέντα γύρω από τις σ#ξ0αλικές επιδόσεις των παικτών εντός του παιχνιδιού.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.