J2US | Δεν άφησε... τίποτα στην φαντασία η Ιωάννα Τούνη! (Vid)

J2US | Δεν άφησε… τίποτα στην φαντασία η Ιωάννα Τούνη! (Vid)

Το πλάνο που προκάλεσε... ζάλη.

Είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες της εγχώριας showbiz, με αναλογίες που είναι ικανές να κάνουν κάθε άντρα ν΄αρχίσει να παραμιλάει μέχρι εξαντλήσεως των διαθέσιμων γλωσσών της υφηλίου- και το βράδυ του Σαββάτου, στην πρεμιέρα του Just the 2 of Us στην τηλεόραση του Alpha, το απέδειξε για χιλιοστή φορά.

Η Ιωάννα Τούνη, περί ης ο λόγος, είναι μία από τις διαγωνιζόμενες στο σόου που παρουσιάζει ο Νίκος Κοκλώνης και στην πρώτη της εμφάνιση τραγούδησε το «Είσαι» της Άννας Βίσση σε στίχους και μουσική παρέα με τον παρτενέρ της, τον Νικηφόρο.

Η πασίγνωστη instagrammer τα πήγε πάρα πολύ καλά, με τους κριτές να την αποθεώνουν για τη φωνή της, όμως άλλο ήταν εκείνο που τράβηξε τα βλέμματα.

Αναφερόμαστε φυσικά στο καλλίγραμμο κορμί της, το οποίο το ανέδειξε φορώντας ένα μάξι φόρεμα μεν, το οποίο όμως δεν άφηνε και… πάρα πολλά στη φαντασία, λόγω του ιδιαίτερου σχεδίου του.

Καθόλου άδικα, λοιπόν, η Ιωάννα είδε στα social media να γίνεται εκ νέου trend και όλοι να μιλούν με τα καλύτερα λόγια για την εκθαμβωτική της παρουσία.

Δείτε παρακάτω το βίντεο με την Τούνη στο Just:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.