«Με παίρνουν και μου λένε...»: Λύγισε on air ο Δημήτρης Αλεξάνδρου για το βίvτεο της Ιωάννας Τούνη (Vid)

«Με παίρνουν και μου λένε…»: Λύγισε on air ο Δημήτρης Αλεξάνδρου για το βίvτεο της Ιωάννας Τούνη (Vid)

Όσα είπε στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα».

Στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα» βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας η Χριστίνα Ορφανίδου, η πρώην παίκτρια του «Big Brother» που την περασμένη σεζόν είδε την προσωπική της ζωή… κρεμασμένη στα μανταλάκια, με τη διαρροή προσωπικού της βίvτεο από πρώην σύντροφό της.

Με αφορμή όσα είπε η Ορφανίδου, η Δημήτρης Αλεξάνδρου πήρε θέση ρίχνοντας τα βέλη του σε όσους «άνδρες» διαρρέουν τέτοιο υλικό με την πρόθεση να βλάψουν τις πρώην συντρόφους τους ή τις παρτεvέρ τους, με την Κατερίνα Καινούργιου να προχωρά σε διαφημίσεις καθώς το κλίμα ήταν εξαιρετικά φορτισμένο.

Δακρυσμένος και πολύ φορτισμένος, ο Αλεξάνδρου υποστήριξε την Ιωάννα Τούνη, αποκαλύπτοντας παράλληλα πως δέχεται συχνά τηλέφωνα στα οποία ακούει διόλου όμορφα πράγματα για την σύντροφό του.

Όταν η Καινούργιου αποκάλεσε «άνανδρο» τον πρώην της Τούνη, ο οποίος τη χώρισε μετά την κυκλοφορία του συγκεκριμένου υλικού, ο νυν σύντροφός της πήρε θέση ξεκαθαρίζοντας πως τον καταλαβαίνει καθώς η κατάσταση είναι πραγματικά δύσκολη σε τέτοιες περιπτώσεις:

«Δεν είναι κι εύκολο ρε Κατερίνα, ξέρεις τι είναι να σου την πέφτουν από το πρωί μέχρι το βράδυ; Κι εμένα ξέρεις πώς είναι να μου στέλνουν μηνύματα από το πρωί μέχρι το βράδυ και να σου λένε αυτό το πράγμα; Μπορείς να το αντέξεις; Μπορείς να αντέξεις το γεγονός πως κάθε μέρα θα σου πουν κάτι; Είναι θέμα Αρχών. Δεν έχουν πάρει παιδεία απ’ το σπίτι τους , ούτε το έχουν δουλέψει μόνοι τους».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.