Νέες φωτογραφίες Νικόλ - Παναγιώτη Βασιλάκου μετά το «The Bachelor» (Pics)

The Bachelor | Ο Παναγιώτης Βασιλάκος σφάζει με το γάντι την πρώην του, Νικόλ Τσομπανίδου (Vid)

«Καλά κάνει το κοριτσάκι...».

Τη δική του απάντηση έδωσε ο Παναγιώτης Βασιλάκος στην αποκάλυψη της Νικολέττας Τσομπανίδου ότι μήνες μετά τον χωρισμό τους, εκείνη εξακολουθεί να φορά στο δάχτυλό της το μονόπετρο που ο πρώτος Έλληνας Bachelor της χάρισε στο φινάλε του ριάλιτι.

Οι δυο τους δεν χώρισαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, έχοντας μάλιστα πολλές φορές εκφραστεί με σκληρά λόγια ο ένας για τον άλλο. Αυτή τη φορά, ο Βασιλάκος μέσω της εκπομπής «Super Κατερίνα» έδωσε την… πιπεράτη απάντησή του στην επιμονή της Νικόλ να μην αποχωρίζεται το περιβόητο μονόπετρο αποκαλώντας τη «κοριτσάκι».

«Καλά κάνει το κοριτσάκι. Μικρό κορίτσι είναι. Μπορεί να το αγόρασε η παραγωγή αλλά εγώ την επέλεξα και της το έδωσα. Καλά κάνει και το φοράει, είναι ένα δώρο που της αρέσει και έχει αναμνήσεις», είπε χαρακτηριστικά καθιστώντας σαφές πως οι σχέσεις του μαζί της δεν είναι πλέον καλές.

«Έχουμε χωρίσει και έχει περάσει πολύ μεγάλο διάστημα. Προχώρησε πολύ γρήγορα στη ζωή της, οπότε δεν υπήρχε λόγος να έχουμε επαφή. Καταλήξαμε ότι δεν ταιριάζουμε, εγώ όμως δεν έχω πρόβλημα να της μιλήσω», συνέχισε.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.