Κανείς δεν πιστεύει πως είναι η ίδια γυναίκα: Το πιο σοκαριστικό makeover στην ιστορία του GNTM (Pics)

Κανείς δεν πιστεύει πως είναι η ίδια γυναίκα: Το πιο σοκαριστικό makeover στην ιστορία του GNTM (Pics)

Κι αναγκάστηκε η κοπέλα να πει ότι της αρέσει το νέο της στυλ...

Από το Ρέθυμνο στο high fashion. Κάπως έτσι θα μπορούσε να περιγραφεί η πορεία του look της Ραφαέλας Μοδινού από τη στιγμή που μπήκε στο σπίτι του GNTM μέχρι το καθιερωμένο makeover.
Η αλλαγή της βέβαια, όσο κι αν κάποιος μπορεί να υποστηρίξει ότι αποτελεί την τελευταία λέξη της μόδας, ότι την ανεβάζει επίπεδο, ή ότι προσφέρει αυτό το εκκεντρικά ιδιαίτερο που την κάνει να ξεχωρίζει, δεν είναι και ό,τι καλύτερο σε σχέση με το πριν.
Μια εντελώς διαφορετική Ραφαέλα είδαμε στο σημερινό makeover επεισόδιο του GNTM 4, με τον Γιώργο Καράβα να παρουσιάζει σε όλους τους παίκτες το νέο τους look στα μαλλιά.
Η 19χρονη Ραφαέλα, που ήρθε από το Ρέθυμνο με στόχο να γίνει επαγγελματίας μοντέλο, κέρδισε τις εντυπώσεις στις οντισιόν και στο bootcamp λόγω του συνδυασμού αυτού του σώματος που είναι ατόφιο μοντέλο, με τα ράστα μαλλιά της. Αυτό ανήκει στο παρελθόν. «Με πάει σε άλλη δεκαετία», είπε κάπως αποσβολωμένη με αυτό που είχε αντικρύσει και η γλώσσα του σώματος έδειχνε πως αισθάνεται άβολα με αυτή την αλλαγή. Ο Καράβας, από τη μεριά του, της είπε ότι «έχεις αλλάξει επίπεδο, είσαι ένα σύγχρονο κορίτσι, έχεις αλλάξει ρότα στον χώρο».
Η αλλαγή της Ραφαέλας ήταν σίγουρα η πιο μεγάλη, ίσως όμως είναι και η αλλαγή που θα της στρώσει ένα μακρύτερο μονοπάτι στο GNTM 4. Οι συμπαίκτες της, πάντως, ήταν διακριτικοί και φρόντισαν να μην τη στενοχωρήσουν όταν τους ρώτησε «τόσο χάλια είμαι;».

Και όπως ήταν αναμενόμενο στο Twitter έγινε… πάρτυ!

https://twitter.com/marilou_kyr/status/1445484116762189833

https://twitter.com/SVoulkidou/status/1445484154062315520

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.