Βασίλης Μπισμπίκης: Αυτή είναι η γοητευτική σύζυγός του - Η αλήθεια για τη σχέση τους (Pic)

Βασίλης Μπισμπίκης: Αυτή είναι η γοητευτική σύζυγός του – Η αλήθεια για τη σχέση τους (Pic)

Οι δυο τους αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Η σχέση του Βασίλη Μπισμπίκη με τη Δέσποινα Βανδή είναι πλέον γνωστή, με τις πρώτες κοινές τους φωτογραφίες να μην αφήνουν περιθώρια για αμφισβήτηση.

Αυτό που προκάλεσε εντύπωση στο κοινό, ωστόσο, είναι το γεγονός πως ο ηθοποιός είναι παντρεμένος, με τον ίδιο μάλιστα να έχει αναφερθεί στη σύζυγό του, Κωνσταντίνα Μπεκιάρη, και την οικογένεια που έχουν δημιουργήσει σε συνεντεύξεις του.

«Ερωτεύτηκα, παντρεύτηκα και έχω χαλαρώσει πλέον. Βέβαια ο γάμος δεν αλλάζει τίποτα. Τα συναισθήματα είναι εκείνα που καθορίζουν τη σχέση. Το παιδί, όμως, μετατοπίζει τις ευθύνες και τις προτεραιότητες. Με τράβηξε από την τρέλα της δουλειάς και με έκανε καλύτερο ως καλλιτέχνη», έχει δηλώσει.

Τι συμβαίνει τελικά;

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, o Βασίλης Μπισμπίκης και η γοητευτική σύζυγός του, πέρασαν μία μεγάλη κρίση στον γάμο τους τον περασμένο Απρίλιο, η οποία δεν κατάφερε να ξεπεραστεί με αποτέλεσμα οι δυο τους να επιλέξουν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Και οι δύο επιλέγουν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας γι’ αυτό και δεν είχε ακουστεί τίποτα πριν την είδηση της σχέσης του ηθοποιού με τη Δέσποινα Βανδή.

Οι δυο τους έχουν φέρει στη ζωή έναν γιο.

Δείτε τους μαζί σε παλιότερη δημόσια εμφάνιση:

Βασίλης Μπισμπίκης: Αυτή είναι η γοητευτική σύζυγός του - Η αλήθεια για τη σχέση τους (Pic)

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.