Σπυριδούλα Καραμπουτάκη: Αγνώριστη στην επανεμφάνισή της μετά τη διαρροή του βίvτεό της (Vid)

Σπυριδούλα Καραμπουτάκη: Αγνώριστη στην επανεμφάνισή της μετά τη διαρροή του βίvτεό της (Vid)

«Το βίvτεο αυτό με κατέστρεψε ψυχολογικά».

Τη νέα της συνέντευξη παραχώρησε η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη στην Πέννυ Καβέτσου και την εκπομπή «Open Weekend».

Η παίκτρια του 3ου κύκλου του MasterChef στο Star, ρωτήθηκε -μεταξύ άλλων- και για το μη κατάλληλου περιεχομένου βίvτεο με πρωταγωνίστρια την ίδια, το οποίο διέρρευσε στο διαδίκτυο λίγους μήνες μετά τη συμμετοχή της στο ριάλιτι μαγειρικής.

Η Σπυριδούλα παραδέχτηκε πως η διαρροή αυτή την κατέστρεψε ψυχολογικά, ενώ άφησε να εννοηθεί πως αυτός είναι ο λόγος της ακύρωσης του γάμου της με τον σύντροφό της, Αποστόλη, με τον οποίο δεν διανύουν την καλύτερη περίοδο της σχέσης τους.

«Δεν παντρεύομαι σίγουρα. Στο λέω με σιγουριά. Τα πράγματα αλλάζουν. Είμαστε περίεργα, είναι περίεργη η φάση», είπε και συνέχισε:

«Επειδή εγώ το βίωσα, το βιώνω και θα συνεχίσω να το βιώνω όλο αυτό, θα πω ότι το μεγάλο πρόβλημα είναι αυτό που βιώνω ψυχολογικά. Δηλαδή είναι κάτι πάρα πολύ βαρύ αυτό. Το μόνο που με ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή είναι να γίνουν όλα αυτά που πρέπει να γίνουν ώστε να φτιάξω το ψυχολογικό κομμάτι μου.

Είναι κάτι πάρα πολύ άσχημο, που στον εχθρό μου δε θα το ευχόμουν να του συμβεί. Θα ήθελα πραγματικά να το αφήσω πίσω μου όλο αυτό, γιατί μόνο πίσω με πάει. Μόνο που το συζητάω. Έχουν ξεκινήσει όλες οι νομικές διαδικασίες που πρέπει να ξεκινήσουν και σίγουρα έχω ζητήσει βοήθεια, γιατί αυτό είναι ίσως το πιο δύσκολο πράγμα που έχω βιώσει στη ζωή μου.

Σε καταστρέφει ψυχολογικά, αυτό μόνο μπορεί να σου κάνει. Η διαρροή του βίντεο και ο χαμός του μπαμπά μου είναι καταστάσεις που δεν θα μπορέσω να διαχειριστώ ποτέ».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.