«Θα έπρεπε να ντρέπεσαι, τα @@@ μου θα σου 'δινα εγώ!»: Άγρια επίθεση στην πιο... δηλητηριώδη παίκτρια του «Κάτι Ξαναψήνεται» (Vid)

«Θα έπρεπε να ντρέπεσαι, τα @@@ μου θα σου ‘δινα εγώ!»: Άγρια επίθεση στην πιο… δηλητηριώδη παίκτρια του «Κάτι Ξαναψήνεται» (Vid)

Δέχτηκε τα πυρά των συμπαικτών της και όχι άδικα.

Την πιο… δηλητηριώδη παίκτρια του «Κάτι Ξαναψήνεται» κλήθηκε να αντιμετωπίσει το group της περασμένης εβδομάδας.

Η Νατάσα κατάφερε να εξοργίσει δύο από τους συμπαίκτες της, τους οποίους βαθμολόγησε προκλητικά με μηδέν (0/10) και ένα (1/10) αντίστοιχα, κίνηση που οι ίδιοι χαρακτήρισαν ως στρατηγική προκειμένου η ίδια να κερδίσει τα 2.500€.

Κάτι που τελικά δεν κατάφερε!

Η επίθεση ξεκίνησε από τον οικοδεσπότη της ημέρας, τον 67χρονο Γιώργο, ο οποίος διαμαρτυρήθηκε για τη συμπεριφορά της και την έλλειψη ευγένειας από μεριάς της καθώς η ίδια δεν μετάνιωσε για τη βαθμολογία της. «Θες τα 2.500; Τα @@@ μου θα σου ‘δινα εγώ», της είπε αρχικά, ενώ λίγο αργότερα συμπλήρωσε: «Θα έπρεπε να ντρέπεσαι!».

Στο ίδιο κύμα κινήθηκε και ο νεαρός Σωτήρης, o οποίος σχολίασε πως αν κι εκείνη του ζήτησε και 2ο πιάτο γλυκά, εντέλει υποστήριξε πως δεν της άρεσε καθόλου. Ο Σωτήρης, μάλιστα, δεν δίστασε να την κατηγορήσει ότι έρχεται… νηστική στα σπίτια τους για να φάει και να χορτάσει και όχι για να διαγωνιστεί, με τα αίματα να ανάβουν ακόμα περισσότερο.

Nα σημειωθεί πως η Νατάσα κατά τη διάρκεια του γεύματος υποστήριζε πως όλα τις άρεσαν.

Όσο για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου; Δεν συμμετείχε καν στον απίστευτο καβγά…

Δείτε το εκπληκτικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.