Επιτέλους, Έλενα Κρεμλίδου: Το πλάνο που όλοι θέλαμε να δούμε, είναι γεγονός! (Vid)

Το Nitro που αγαπήσαμε: Η Έλενα Κρεμλίδου το έκανε ξανά… (Pics & Vid)

Απλά υπέροχη.

Είναι αστεία. Με άπειρο χιούμορ. Ακομπλεξάριστη. Δε φοβάται να πει την γνώμη της, δε διστάζει να τα… χώσει, δε «μασάει» εν γένει. Έχει πρωταγωνιστήσει σε πληθώρα από viral βιντεάκια του διαδικτύου, την είδαμε στο Survivor, την βλέπαμε στο Netwix, την απολαμβάνουμε και στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, εκεί που οι followers της την αποθεώνουν σε κάθε της ποστάρισμα- και δικαίως.

Α, ναι μωρέ: και είναι πανέμορφη κι εντυπωσιακή, με κορμί από αυτά που τα βλέπεις περίπου μία φορά κάθε τρίτη χιλιετία- και αν.

Ο λόγος, φυσικά, για την Έλενα Κρεμλίδου. Η πασίγνωστη «Μαριπόζα» συνεχίζει να βρίσκεται στα φώτα της δημοσιότητας, με κάθε της ανάρτηση ή τοποθέτηση να συγκεντρώνει πληθώρα από likes, καρδούλες και σχόλια.

Αυτό έγινε και στο τελευταίο της post, το οποίο ήταν ιδιαίτερο και θύμισε τις καλύτερες εποχές του ιστορικού Nitro– το οποίο, ως γνωστόν, επανακυκλοφορεί εδώ και λίγους μήνες στη χώρα μας.

Η Έλενα, λοιπόν, θα βρίσκεται στο επόμενο τεύχος (δεν γνωρίζουμε ακόμα αν θα είναι στο εξώφυλλο ή όχι) και έδωσε μια πρόγευση των φωτογραφίων της μέσω του instagram.

Το αποτέλεσμα, όπως μπορείτε να δείτε και στη φωτογραφία αλλά και στο βίντεο, είναι άκρως εντυπωσιακό.

Διαφωνεί κανείς;

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.