Καμία Ηλιάνα! Ποια θα αντικαταστήσει τη Βίκυ Καγιά στο GNTM;

Τέλος τα ξανθά μαλλιά για τη Βίκυ Καγιά | Η τεράστια αλλαγή στην εμφάνισή της (Vid)

Η παρουσιάστρια του DWTS άλλαξε το χρώμα των μαλλιών της μετά το πρώτο live.

Η Βίκυ Καγιά αποφάσισε να αλλάξει τα μαλλιά της μετά το πρώτο κιόλας live του «Dancing With The Stars» και κατά την συνέντευξη που παραχώρησε στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή «Breakfast@Star», είδαν οι τηλεθεατές το νέο της look.

Το μοντέλο άλλαξε κυρίως το χρώμα των μαλλιών της, ενώ διαφορετικό, έστω και λίγο, φαίνεται το στυλ της. Η Βίκυ έχει μεγαλύτερο μήκος κι ένα χρώμα καστονομπέζ, προς το σκούρο ασημί, ανάλογα με τον φωτισμό.

Στη συνέντευξή της στον απεσταλμένο της εκπομπής του STAR, η παρουσιάστρια μιλάει για την πορεία της ως μοντέλο και όλα όσα έχει κάνει μέχρι σήμερα.

«Έχω αρχείο από όλες τις φωτογραφίσεις μου. Βέβαια, πριν από δύο χρόνια πλημμύρισε το υπόγειο και έχασα πολλές κούτες με το αρχείο μου. Θυμάμαι σχεδόν όλες τις φωτογραφίσεις μου. Στα παιδιά μου έχω δείξει κάποιες από αυτές τις φωτογραφίες. Θεωρώ ότι είναι μικρά ακόμα και δε θέλω να παρανοήσουν την έννοια της δημοσιότητας. Νιώθω πολύ τυχερή που μου έχουν συμβεί όλα αυτά τα ωραία πράγματα στη ζωή μου. Τη στιγμή που θα πεις ”το ‘χω” είναι η στιγμή που έρχεται κάτι και σου κόβει τα πόδια και πέφτεις», δήλωσε.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.