The Bachelor | Η αποψινή εμφάνιση - έπος της Αθηνάς NY έκανε χαμό στο Twitter (Pics & Memes)

The Bachelor | Η αποψινή εμφάνιση – έπος της Αθηνάς NY έκανε χαμό στο Twitter (Pics & Memes)

Χαμός στο Twitter...

Η Αθηνά New York είναι με διαφορά ο μόνος ενδιαφέρων λόγος να βλέπει κανείς το «The Bachelor» και ήταν έκπληξη όταν πριν λίγο καιρό έγινε κατανοητό πως δεν θα φτάσει ως το τέρμα. Σε σχέση με τις υπόλοιπες παίκτριες, έχει χαρακτηριστικά που προσφέρουν κάτι στην τηλεοπτική παρουσία του ριάλιτι, που για τα λεφτά που δόθηκαν στον Αλέξη Παππά, έχει πολύ χαμηλή τηλεθέαση.

Δεν είναι λοιπόν τυχαίο πως σε κάθε επεισόδιο του «The Bachelor» είναι πρωταγωνίστρια στις περισσότερες αξιόλογες στιγμές. Πότε θα είναι η προφορά της, πότε ο χύμα τρόπος που εκφράζεται, ιδίως όταν αφορά σε εντερικές αέριες εκκενώσεις, πότε η ειλικρινής της αντιπάθεια προς κάποιες ανταγωνίστριες της.

Στο σημερινό επεισόδιο για παράδειγμα, η Λένα μπήκε στο στόχαστρο της. Η Αθηνά την αποκάλεσε κακιά και υποστήριξε πως ο Αλέξης Παππάς το έχει καταλάβει και γι΄αυτό την κάνει σιγά σιγά πέρα.

Όταν η Λένα επιχείρησε να την αντικρούσε και να υπερασπιστεί τον εαυτό της, η Αθηνά πήρε μια έκφραση που θα μπορούσε κάλλιστα να ανήκει σε έναν vigilante, σε έναν εκδικητή. Και οι χρήστες του Twitter δεν έχασαν ευκαιρία να αναδείξουν αυτό το βγαλμένο από μεξικάνικη σειρά βλέμμα.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.