Παντρεύεται η Δήμητρα Αλεξανδράκη! Η πρώτη φωτογραφία (Pic)

«Η κατάστασή μου επιδεινώθηκε»: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Δήμητρα Αλεξανδράκη (Pic)

Το μοντέλο ενημέρωσε μέσω Instagram για την κατάστασή της.

Δεν πρόλαβε να χαρεί την ονομαστική της εορτή η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Το μοντέλο μπορεί να πόσταρε χθες στο Instagram αναρτήσεις φίλων της που της εύχονταν ή βίντεο από το πολυτελές σπίτι της, αλλά μέσα σε λίγες ώρες το σκηνικό άλλαξε, με την τελευταία της ανάρτηση να προκαλεί ανησυχία. Όπως έγραψε σε story της στο Instagram, η ίδια ταλαιπωρείται από κάποιο πρόβλημα υγείας, χωρίς όμως να έχει βρει περί τίνος πρόκειται. Νιώθει μόνο έντονους πόνους κι έχει πυρετό. Διευκρίνισε ωστόσο πως δεν πρόκειται για κορωνοϊό.

«Θέλω να σας ευχαριστήσω έναν – έναν για τις υπέροχες ευχές σας. Δυστυχώς επιδεινώθηκε η υγεία μου και κατέληξα σήμερα στο νοσοκομείο με πολύ υψηλό πυρετό και φρικτούς πόνους. Όχι, δεν έχω κορωνοϊό, κάνουμε εξετάσεις να δούμε γιατί συμβαίνει αυτό στον οργανισμό μου», έγραψε.

Από τη στιγμή εκείνη δεν υπάρχει περαιτέρω ενημέρωση, γιατί προφανώς θα υποβάλλεται σε εξετάσεις. Από τον τρόπο που το περιγράφει πάντως, φαίνεται να είναι ένα πρόβλημα που την ταλαιπωρεί καιρό, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ταλαιπωρήθηκε πολύ ο οργανισμός της στο Nomads το 2019 και η ίδια είχε πει πως για ένα διάστημα αντιμετώπιζε ζητήματα υγείας.

«Η κατάστασή μου επιδεινώθηκε»: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Δήμητρα Αλεξανδράκη (Pic)

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.