Τα είπαν όλα με ένα... ζουμ | Ξεκάθαρη η απόφαση του ALPHA για τα ανάρμοστα πλάνα των κοριτσιών του «Τhe Bachelor» (Pic)

Τα είπαν όλα με ένα… ζουμ | Ξεκάθαρη η απόφαση του ALPHA για τα ανάρμοστα πλάνα των κοριτσιών του «Τhe Bachelor» (Pic)

H εικόνα μιλά από μόνη της.

Οριστική είναι η απόφαση του ALPHA για το φινάλε του «Τhe Bachelor» από το πρόγραμμά του, με τους ιθύνοντες να έχουν ξεκαθαρίσει πως το συγκεκριμένο project διανύει την τελευταία του σεζόν.

Περίπτωση επιστροφής δεν υπάρχει, ενώ θέμα είχε τεθεί και για τις ανάρμοστες εικόνες των κοριτσιών που φτάνουν σε κάθε επεισόδιο στον τηλεθεατή. Αν και πολλά είχαν ακουστεί περί προσπάθειας να «κοπούν» τα πιο «ιδιαίτερα» πλάvα των διαγωνιζομένων, εντέλει κάτι τέτοιο δεν μοιάζει να πραγματοποιείται.

Τρανή απόδειξη, όσα είδαμε στο επεισόδιο της Πέμπτης. Τα κορίτσια απαθανατίστηκαν να απολαμβάνουν το μπάνιο τους στην πισίνα, με τον σκηνοθέτη να κάνει ζουμ σε συγκεκριμένο σημείο του σώματος νεαρής παίκτριας, προκαλώντας ποικίλα σχόλια στα social media.

Όπως κατέστη σαφές, μέχρι να ολοκληρωθεί ο η τρέχουσα σεζόν του ριάλιτι δεν θα γίνει καμία «έκπτωση» στο αρχικό φορμάτ του παιχνιδιού, με τις παίκτριες να συνεχίζουν μέχρι τέλους να… αποκαλύπτουν πολλά.

 

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.