Αισχρό εξώφυλλο κατά Xάρη Ρώμα: «Eίναι παιδεραστής, ασελγεί σε αvήλικα» (Pic)

Χάρης Ρώμας | Καταγγελία – φωτιά: «Mου έπιασε το πόδι, τινάχτηκα, είπα ότι δεν… και σταμάτησε εκεί» (Vid)

Ο Χάρης Ρώμας αναφέρθηκε σε περιστατικά παρενόχλησης στο επαγγελματικό πεδίο που υπέστη

Συνέντευξη στο «Happy Day» έδωσε ο αντιπεριφερειάρχης Αττικής, ηθοποιός και σεναριογράφος Χάρης Ρώμας κι εκεί δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί στις δηλώσεις της Θεοφανίας Παπαθωμά, με την οποία έχουν συνεργαστεί τηλεοπτικά και θεατρικά, αλλά και στα όσα έχει υποστηρίξει δημόσια κατά καιρούς ο σύζυγός της, ο κ. Γρηγόρης Πετράκος.

Πριν απ΄αυτά όμως, εκείνο που κεντρίζει το ενδιαφέρον, είναι η εκ νέου περιγραφή που κάνει για περιστατικά εργασιακής εκμετάλλευσης με σ#$0υαλικό υπονοούμενο που έζησε στο παρελθόν. Είναι περιστατικά στα οποία ο Ρώμας έχει αναφερθεί αρκετές φορές σε αυτό το διάστημα της άνθισης του ελληνικού #metoo.

«Έχω βιώσει και μάλιστα δύο φορές. Είχα πρόταση για να κάνω έναν ρόλο και αισθανόμουν ότι θα τον πάρω με το σπαθί μου. Αλλά δεν ήθελε το σπαθί μου. Όταν μου έπιασε το πόδι σηκώθηκα και τινάχτηκα. Είπα ότι δεν… και σταμάτησε εκεί», είπε χαρακτηριστικά.

Ως προς τη Θεοφανία Παπαθωμά και τον Γρηγόρη Πετράκο, ο κ. Χάρης Ρώμας εξέφρασε τη διαφωνία του, περισσότερο με τον δεύτερο:

«Θα της πω κατ’ ιδίαν κάποια πράγματα. Διαφωνώ με τις δηλώσεις της, δεν ξέρω όμως με ποιον τρόπο τις έκανε. Εγώ έχω διαφωνία με τον σύζυγό της. Ο κ. Πετράκος νομίζω ότι έχει όφελος γι αυτά που λέει γιατί από ότι ακούω θα κατέβει σαν υποψήφιος βουλευτής με μία νέα παράταξη».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.