Παντρεύεται η Δήμητρα Αλεξανδράκη! Η πρώτη φωτογραφία (Pic)

«Από ό,τι έμαθα είναι χάλια»: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας της Δήμητρας Αλεξανδράκη και η πρώτη φωτό από το νοσοκομείο (Pic)

Πληροφορίες για την κατάστασή της έδωσε η Soula Glamorous.

Στο νοσοκομείο για 5η μέρα παραμένει η Δήμητρα Αλεξανδράκη, η οποία έχει μέρες να εμφανιστεί στα social media και να ενημερώσει φίλους και ακόλουθους για την κατάστασή της.

Μερικές ώρες πριν, η διαδικτυακή περσόνα Soula Glamorous απάντησε σε σχετική ερώτηση που της έκαναν στο instagram, αποκαλύπτοντας πως η Δήμητρα ταλαιπωρείται από μία σοβαρή λοίμωξη, η οποία την έχει ρίξει και πολύ ψυχολογικά, με την ίδια να μην επιθυμεί να μιλήσει σε κανέναν.

«Δυστυχώς η Αλεξανδράκη έχει μία σοβαρή λοίμωξη και είναι 4 μέρες στο νοσοκομείο. Ευτυχώς έχει τον άντρα της γιατί δεν θέλει να μιλάει σε κανέναν, από ό,τι έμαθα είναι χάλια ψυχολογικά», έγραψε χαρακτηριστικά, δημοσιεύοντας παράλληλα και μία φωτογραφία της Αλεξανδράκη από το κρεβάτι του νοσοκομείου.

«Θέλω να σας ευχαριστήσω έναν – έναν για τις υπέροχες ευχές σας. Δυστυχώς επιδεινώθηκε η υγεία μου και κατέληξα σήμερα στο νοσοκομείο με πολύ υψηλό πυρετό και φρικτούς πόνους. Όχι, δεν έχω κορωνοϊό, κάνουμε εξετάσεις να δούμε γιατί συμβαίνει αυτό στον οργανισμό μου», είχε αναρτήσει η ίδια η Δήμητρα μερικές ημέρες πριν, μέσα από το νοσοκομείο.

Να της ευχηθούμε περαστικά και γρήγορα να επιστρέψει στο σπίτι και την οικογένειά της.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.