Αποστομωτική: Η απάντηση της κοπέλας  που διαπόμπευσε ο Τάσος Ξιαρχό τα είπε όλα (Pics)

Αποστομωτική: Η απάντηση της κοπέλας που διαπόμπευσε ο Τάσος Ξιαρχό τα είπε όλα (Pics)

Εμφανίστηκε στα social media.

Την εμφάνισή της έκανε στα social media η νεαρή γυναίκα που έπεσε θέμα αισχρού bullying από τον Τάσο Ξιαρχό το βράδυ της Κυριακής.

Η ίδια, αποκάλυψε την ταυτότητά της στο Twitter, ενώ δε δίστασε να κοινοποιήσει και τα μηνύματα που αντάλλαξαν με τον γνωστό χορευτή, μετά την απαράδεκτη κίνησή του να τη διαπομπεύσει δημόσια στο Instagram.

«Ευχαριστώ για το σχόλιο ότι είμαι χοντρή και δεν θα έπρεπε να φοράω ρίγες. Την επόμενη φορά να με κάνεις και ταγκ μην είσαι μόνο εσύ ο σχολιαστής. Σε συγχωρώ γιατί ήσουν μεθυσμένος μαζί με την άλλη κοπέλα και προφανώς δεν έχεις όριο.

Αν θες μπορώ να σου δώσω την μπλούζα που φορούσα σαν αδύνατος που είσαι να την φορέσεις και να την αναδείξεις καλύτερα από το χοντρό κορμί μου. Να ‘σαι καλά και την επόμενη φορά να πληρώνετε στα μαγαζιά που πάτε και γίνεστε ρεζίλι. Να ‘σαι καλά και μίλα λίγο στον καθρέφτη», ήταν το πρώτο της μήνυμα με τον διάλογο να συνεχίζεται και τον Ξιαρχό να… ζητάει και τα ρέστα!

Να σημειωθεί πως στο Twitter η κοπέλα είχε την συμπαράσταση όλων, ενώ εμφανίστηκαν και δικηγόροι πρόθυμοι να την αναλάβουν δωρεάν προκειμένου να του κάνει μήνυση και αγωγή για τον δημόσιο εξευτελισμό που υπέστη. Κι αυτό, διότι όπως η ίδια παραδέχτηκε με 600€ μισθό και 400€ ενοίκιο δεν μπορεί να δώσει έκταση στο θέμα.

Δείτε αναλυτικά τον διάλογό τους:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.