Και τραγουδίστρια η Ιωάννα Τούνη | Ντουέτο - έκπληξη με Ελληνίδα τραγουδίστρια (Vid)

«Τους πέταξα 50€ κι έφυγα!»: Επεισόδιο στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης με την Ιωάννα Τούνη (Vid)

Το βίντεο που ανέβασε σε έξαλλη κατάσταση.

«Θερμό» επεισόδιο εκτυλίχθηκε με πρωταγωνίστρια την Ιωάννα Τούνη στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης. Η γνωστή celebrity και Influencer πηγαινοέρχεται αρκετές φορές στην Αθήνα όπου διαμένει ο αγαπημένος της, Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Η ίδια μένει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη όπου είναι και οι περισσότερες δραστηριότητές της. Το βράδυ της Πέμπτης η Ιωάννα Τούνη πήρε ξανά το αεροπλάνο για να μεταβεί στην πρωτεύουσα, ωστόσο προκλήθηκε επεισόδιο με τους υπαλλήλους γνωστής αεροπορικής εταιρείας.

Όπως υποστήριξε η ίδια μέσω instastory της έγινε παρατήρηση γιατί η χειραποσκευή της ήταν 2 κιλά πιο βαριά από το επιτρεπτό.

Την κάλεσαν μάλιστα να πληρώσει 40 ευρώ για τα περισσότερα κιλά της χειραποσκευής. Όπως αποκάλυψε η ίδια τους πέταξε 50 ευρώ κι έφυγε προκειμένου να πάρει την πτήση της για την Αθήνα.

Τόνισε μάλιστα, μέσω του instastory της ότι πετάει τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα με την ίδια κι ότι του «έχει αφήσει ένα σκασμό λεφτά». Μάλιστα ανέφερε στο σχετικό βίντεο ότι θα αλλάξει την εταιρεία με την οποία πετάει.

Οι χρήστες του διαδικτύου, πάντως, κάνουν λόγω για εξαιρετικά ευγενικά προσωπικό στη συγκεκριμένη εταιρεία και δεν έχασαν την ευκαιρία να ρίξουν τα βέλη τους στη γνωστή περσόνα.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.