Θύμα κλοπής η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου | Κατέθεσε μήνυση σε ξενοδοχείο

Θύμα κλοπής η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου | Κατέθεσε μήνυση σε ξενοδοχείο

Η instagrammer έκανε καταγγελία για κλοπή ενός πανάκριβου δαχτυλιδιού.

Είναι από τις ευχάριστες εκπλήξεις της τηλεοπτικής σεζόν και για δεύτερη σερί χρονιά συμμετέχει σε ένα τηλεοπτικό προϊόν που ανεβάζει τις μετοχές της.

Μετά τη «Φάρμα» πέρσι, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είναι από τις πολύ θετικές παρουσίες στο «Just The 2 Of Us» και μαζί με την Κατερίνα Λιόλιου θεωρούνται ως ένα από τα ζευγάρια-φαβορί. Η ίδια πάντως συνεχίζει να ασχολείται με το brand της με ρούχα, εσώρουχα και μαγιό, τα οποία ανέφερε στο Νίκο Μουτσινά πως πάνε πολύ καλά.

Πάνε τόσο καλά ώστε έχει τη δυνατότητα να αγοράζει ακριβά κοσμήματα. Παρόλα αυτά, η ατυχία της χτύπησε την πόρτα, καθώς ένα από τα δαχτυλίδια της, πανάκριβο, αξίας πολλών χιλιάδων ευρώ, φαίνεται πως εκλάπη. Το περιστατικό έλαβε χώρα στις αρχές Νοεμβρίου, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είχε πάει σε κέντρο αισθητικής και σπα εντός ξενοδοχειακής μονάδας στην Αθήνα, μαζί με φίλη της, και όπως είθισται, άφησε τα πράγματα της σε ένα ντουλαπάκι πριν μπει στον ειδικό χώρο χαλάρωσης.

Όταν ολοκλήρωσε τη θεραπεία της, πήγε στο ντουλαπάκι της και ανακάλυψε ότι είχε κλαπεί ένα δαχτυλίδι μεγάλης αξίας, χωρίς να λείπει κάτι άλλο, όπως πορτοφόλι ή κλειδιά αυτοκινήτου.

Η Παναγιώταρου κατέθεσε στην αστυνομία πως είχε κλειδώσει το ντουλαπάκι και γι΄αυτό εξετάζονται κάμερες ασφαλείας, ώστε να διαπιστωθεί αν υπήρξε παραβίαση και κλοπή. Η ίδια, μάλιστα, κατέθεσε μήνυση κατά του ξενοδοχείου.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.