«Δεν είμαι καλά…»: Ξέσπασε σε κλάματα μπροστά στην κάμερα η Ιωάννα Τούνη (Vid)

«Δεν είμαι καλά…»: Ξέσπασε σε κλάματα μπροστά στην κάμερα η Ιωάννα Τούνη (Vid)

Το βίντεο που ανέβασε στο instagram.

Μία ιδιαίτερα φορτισμένη στιγμή μοιράστηκε με τους ακολούθους της η Ιωάννα Τούνη. Η γνωστή influencer συμμετείχε για πρώτη φορά στο Madwalk παρουσιάζοντας δημιουργίες της εταιρείας ρούχων που διατηρεί μαζί με τη Στέλλα Πάσσαρη.

Μάλιστα, η Ιωάννα Τούνη ανέβηκε στην πασαρέλα και τραγούδησε μαζί με την Έλενα Τσαγκρινού. Η εμφάνισή της απέσπασε θετικά σχόλια στα κοινωνικά δίκτυα με την ίδια να μη μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή της.

Ανέβασε μάλιστα ένα ιδιαίτερο βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram έχοντας ξεσπάσει σε δάκρυα χαράς.

«Θέλω να πω σε όλους εσάς που βλέπετε αυτό εδώ το post, να κυνηγάτε τα όνειρα σας! Ό,τι και αν σας πουν, όσο δύσκολες εποχές και αν διανύουμε, με σκληρή δουλειά και πολλή διάθεση μπορείς να καταφέρεις ΤΑ ΠΑΝΤΑ! Σταματήστε να ασχολείστε με άλλους & ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και πράγματα που σας γεμίζουν ουσιαστικά!

Η ζωή είναι μικρή και είναι κρίμα να βάζουμε σε σύγκριση τον εαυτό μας με άλλους και να στεναχωριόμαστε για όλα όσα “δεν έχουμε”, ενώ ο μόνος τρόπος να τα κερδίσουμε είναι απλά να προσπαθήσουμε! Ξανά και ξανά! Όσο χρειαστεί μέχρι να πετύχουμε τους στόχους μας!

Και αν δεν σου λέει και πολλά η συμβουλή της j.touni ως influencer, ελπίζω να σου λέει η συμβουλή της Ιωάννας, που μαζί με την κολλητή της στην ηλικία των είκοσι τριών, αποφάσισε -με σχεδόν μηδαμινό budget- να ρισκάρει φτιάχνοντας την δική της εταιρία με ρούχα! Ακολούθησα το τρελό όνειρο μου … και ας είχα σπουδάσει κάτι εντελώς άσχετο!!!

Πρώτη χρονιά συμμετείχαμε λοιπόν στα @madwalk ως χορηγοί, κάνοντας πασαρέλα & party μαζί με όλους τους φίλους μας από Θεσσαλονίκη!» σημείωσε η Ιωάννα Τούνη.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.