Κατερίνα Καινούργιου - Φίλιππος Τσαγκρίδης | Aυτή είναι η αιτία του χωρισμού τους

Κατερίνα Καινούργιου για Τσαγκρίδη: «Εγώ γιατί όταν χωρίζω δεν θέλει να με βλέπει κανείς από τους πρώην μου;»

Η παρουσιάστρια μίλησε για ένα στοιχείο της σχέσης της με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Απανωτές είναι οι μπηχτές της Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της στον ALPHA για τον χωρισμό της με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, κι είναι σαφές πως δυσκολεύεται να το διαχειριστεί. Μια νέα αφορμή βρήκε στην εκπομπή της Τετάρτης, με τον Τζέιμς Καφετζή να της δίνει την ευκαιρία να μιλήσει.

Η Κατερίνα ρώτησε τον Τζέιμς πως ένιωσε που πήγε η πρώην του, η Μαξίν, η κοπέλα που μας είχε συστήσει μέσω Survivor, στο σόου του «Just The 2 Of Us». Ο Τζέιμς της εξήγησε πως έχουν φιλικές σχέσεις και της ανέφερε πως πάνε διακοπές μαζί και την ενοχλούσε γιατί εκείνος θέλει να τραβάει φωτογραφίες συνέχεια.

Τότε η Καινούργιου βρήκε ευκαιρία να πει ότι ακριβώς το ίδιο έκανε και ο Φίλιππος με την ίδια που ήθελε συνεχώς να τραβάει φωτογραφίες και μάλιστα πρότεινε, μεταξύ σοβαρού κι αστείου, να πάνε διακοπές οι 4 τους ως δύο πρώην ζευγάρια.

«Εγώ γιατί όταν χωρίζω δεν θέλει να με βλέπει κανείς από τους πρώην μου μετά; Μαζί πρέπει να πάμε διακοπές, γιατί και ο Φίλιππος πάντα υπέφερε, επειδή εγώ πάντα ήθελα φωτογραφίες και αυτός τίποτα. Οπότε πάμε όλοι μαζί διακοπές, να πηγαίνουν η Μαξίν με τον Φίλιππο να τρώνε κι εμείς θα βγάζουμε τα βιντεάκια μας και θα περνάμε τέλεια. Και μετά… όλα καλά».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.