Βασίλης Μπισμπίκης: Αυτή είναι η γοητευτική σύζυγός του - Η αλήθεια για τη σχέση τους (Pic)

Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης στο πρώτο τους κοινό εξώφυλλο (Pic)

Ήταν θέμα χρόνου.

Βασίλης Μπισμπίκης και Δέσποινα Βανδή επέλεξαν για αρκετά μεγάλο διάστημα να αποφεύγουν τους παπαράτσι και να μην κάνουν καμία αναφορά στη σχέση τους. Πλέον όμως, έχουν φτάσει σε ένα σημείο που δεν υπάρχει επιστροφή. Ο κόσμος το έχει τούμπανο, αυτοί κρυφό καμάρι, τα μίντια δεν έχουν σταματήσει να ασχολούνται με τις κοινές τους εμφανίσεις και με τους πρώην συντρόφους τους, οπότε έπρεπε να παρθεί μια απόφαση.

Αφού λοιπόν πια δε μπορούν να το αποφύγουν, θα δώσουν στους παπαράτσι αυτό που ζητάνε, με την ελπίδα να έχουν περισσότερη ηρεμία στις δημόσιες εμφανίσεις τους.

Έτσι, οι δυο τους πόζαραν αγκαλιά κατά τη διάρκεια εξόδου τους για τον φωτογραφικό φακό και σίγουρα δε θα ξαφνιάστηκαν βλέποντας πως αυτή η φωτογραφία βρίσκεται στο εξώφυλλο του νέου τεύχους του περιοδικού Hello! που κυκλοφόρησε χθες και δη σε περίοπτη θέση, ως το κεντρικό θέμα.

Στην εν λόγω λήψη ο Βασίλης Μπισμπίκης ποζάρει πολύ συγκρατημένα και με μια ενόχληση να φαίνεται στο πρόσωπό του, την ώρα που η Δέσποινα Βανδή το απολαμβάνει και το έχει αποδεχτεί.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hello! Greece (@grhello)

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.