Βασίλης Μπισμπίκης - Δέσποινα Βανδή | Έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους (Vid)

Βασίλης Μπισμπίκης – Δέσποινα Βανδή | Έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους (Vid)

Το ζευγάρι το πάει σοβαρά και αυτό πλέον δεν αμφισβητείται.

Μπορεί στα μάτια των περισσοτέρων το ειδύλλιο Δέσποινας ΒανδήΒασίλη Μπισμπίκη να μοιάζει «φρέσκο», στην πραγματικότητα, όμως, οι δυο τους μετρούν περίπου 1,5 χρόνο μαζί, έχοντας αποφασίσει αρχικά να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Αιτία, το γεγονός πως αφενός η τραγουδίστρια δεν είχε επισημοποιήσει τον χωρισμό της από τον Ντέμη Νικολαΐδη και αφετέρου ο ηθοποιός επιθυμούσε να κρατήσει χαμηλούς τους τόνους λόγω του ότι δεν είχε ανακοινώσει πως ο γάμος του είχε τελειώσει.

Βασίλης Μπισμπίκης | H τεράστια αλλαγή της συζύγου του μετά τον χωρισμό τους και την αποκάλυψη της σχέσης του με τη Βανδή (Pics)

Πλέον, τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά.

Οι δυο τους κυκλοφορούν επίσημα ως ζευγάρι, με τη σχέση τους να φέρεται να είναι πιο σοβαρή από ό,τι αρχικά πιστέψαμε.

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή «Τι λες τώρα!» δια στόματος Στέφανου Κωνσταντινίδη, το ζευγάρι έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση του, με τη Δέσποινα Βανδή να έχει γνωρίσει την οικογένεια του συντρόφου της. Συγκεκριμένα, η πρώτη γνωριμία έλαβε χώρα στο πατρικό του στο Λουτράκι, όπου το ζευγάρι πήγε για γεύμα γνωριμίας της Δέσποινας με τους γονείς του.

Ακόμα, δύο περίπου εβδομάδες πριν, η Δέσποινα βρέθηκε ξανά με τους γονείς του Μπισμπίκη, ανήμερα της γιορτής της αδερφής του, σε μία συνάθροιση στην οποία γνώρισε και άλλα μέλη της οικογένειάς του.

Όπως φαίνεται, Βανδή – Μπισμπίκης θέλουν πολύ να είναι μαζί και δεν αποκλείεται να σύντομα να επισημοποιήσουν τη σχέση τους.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.