Σφοδρές κατηγορίες κατά Αρετής: «Η βαρυπενθούσα χήρα ξέρει πού πήγαν τα λεφτά του Mad Clip» (Vid)

Mad Clip | Η Αρετή γύρισε σελίδα στη ζωή της μετά το θανατηφόρο τροχαίο – Νέες εικόνες (Vid)

Το νεαρό κορίτσι μοιάζει να έχει βρει ξανά τα πατήματά του.

Τρεις μήνες συμπληρώθηκαν από τον αναπάντεχο χαμό του  Mad Clip στο φρικτό τροχαίο της μοιραίας Πέμπτης 2 Σεπεμβρίου, με την πρώην σύντροφό του, Αρετή, να εξακολουθεί να δέχεται πυρά από μέλη της οικογενείας αλλά και από φανατικούς θαυμαστές του τράπερ.

Μερικές ημέρες πριν, ένα βίντεο που κυκλοφόρησε με την ίδια να διασκεδάζει ανήμερα της ονομαστικής της εορτής σε νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας άνοιξε ξανά τον ασκό του Αιόλου, με τα σχόλια για το πρόσωπό της να είναι ιδιαιτέρως προσβλητικά.

Όπως φαίνεται, όμως, το 24χρονο κορίτσι είναι αποφασισμένο να αφήσει πίσω τους τις κακές στιγμές και να προχωρήσει τη ζωή του αδιαφορώντας για όσα του καταλογίζουν.

Αν και ο λογαριασμός της Αρετής στο instagram παραμένει ιδιωτικός, υλικό με την ίδια ανεβαίνει συχνά στα social media μέσω της κολλητής της φίλης, Ασημίνας, η οποία έκανε στενή παρέα και με τον Mad Clip.

Περί τα μέσα Νοεμβρίου, οι δυο τους ανήρτησαν βίντεο από νυχτερινή τους έξοδο, στο οποίο απεικονίζονται ξανά να χορεύουν και να τραγουδούν, έχοντας μάλιστα μεγάλη παρέα μαζί τους.

Tο πρώτο βίντεο με την Αρετή είναι τρίτο κατά σειρά, ενώ το δεύτερο πέμπτο, στη δημοσίευση που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.