Σφοδρές κατηγορίες κατά Αρετής: «Η βαρυπενθούσα χήρα ξέρει πού πήγαν τα λεφτά του Mad Clip» (Vid)

Mad Clip: «Η Αρετή διασκεδάζει με τα λεφτά του, πού πήγαν 350.000 ευρώ;» (Vid)

Ο παππούς του τράπερ κάνει λόγο για προδοσία από την πλευρά της Αρετής.

Έχουν περάσει τρεις και πλέον μήνες από το τροχαίο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή του Mad Clip. Ο δημοφιλής τράπερ επέστρεφε από γαμήλιο γλέντι φίλου του όταν έχασε τον έλεγχο του πολυτελούς αυτοκινήτου που οδηγούσε και καρφώθηκε σε δέντρο.

Μετά τον θάνατο του τράπερ στο επίκεντρο βρέθηκε η πρώην κοπέλα του, Αρετή. Η κοπέλα σε βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο φαίνεται να διασκεδάζει με φίλες ανήμερα της ονομαστικής της εορτής αλλά και στα γενέθλια φίλης της.

Αυτό έδωσε αφορμή για νέο γύρο σχολίων από την πλευρά της οικογένειας του Mad Clip αλλά και από χρήστες των κοινωνικών δικτύων.

Μιλώντας στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, ο παππούς του τράπερ ξέσπασε ξανά κατά της Αρετής. Όπως τόνισε η κοπέλα διασκεδάζει με τα λεφτά του Mad Clip ενώ έκανε λόγο και προδοσία από μέρους της.

«Εκείνος την αγαπούσε κι αυτή τον πρόδωσε. Γιατί να μη γλεντήσει; Λεφτά έχει από τον Παναγιώτη. Τα λεφτά δεν φανήκανε πουθενά. Η Αρετή είχε το ταμείο μαζί με τον Παναγιώτη. Ο γιος μου παραιτήθηκε από όλα. Τα 8.400 που είναι στο ταμείο παρακαταθηκών θα τα πάρει η μάνα με την κόρη. Πρέπει να είχε το λιγότερα 350.000 ευρώ», είπε χαρακτηριστικά ο παππούς του Mad Clip στο «Πρωινό».

Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας πως, «στις 10 Νοεμβρίου πήγε στα γενέθλια μίας κοπέλας και διασκέδαζε και χόρευε. Η Αρετή έκανε τη δουλειά της. Και στα 40 ήρθε με κάτι συνολάκια μαζί με την αδερφή της, λες και πήγαν στα μπουζούκια. Ο πατέρας της 500 ευρώ το μήνα της έδινε με τα λεφτά του Παναγιώτη διασκεδάζει».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.