Κατερίνα Καινούργιου - Φίλιππος Τσαγκρίδης | Aυτή είναι η αιτία του χωρισμού τους

Κατερίνα Καινούργιου – Φίλιππος Τσαγκρίδης | Εικόνες από την τυχαία συνάντησή τους μετά τον χωρισμό (Vid)

Μετά και τα δημοσιεύματα περί νέας σχέσης του επιχειρηματία, οι δύο πρώην συναντήθηκαν τυχαία.

Κατερίνα Καινούργιου και Φίλιππος Τσαγκρίδης δεν είναι ζευγάρι εδώ και μερικές εβδομάδες, αλλά δεν παύουν να απασχολούν μαζί τα Mέσα.

Από τη μία η Κατερίνα Καινούργιου κάνει συχνές αναφορές στην εκπομπή της για εκείνον, από την άλλη για τον επιχειρηματία υπήρξαν δημοσιεύματα πρόσφατα που τον ήθελαν να έχει προχωρήσει στην προσωπική του με νεαρή τραγουδίστρια, κολλητή φίλη του Μύρωνα Στρατή. Η παρουσιάστρια του ALPHA, από τη μεριά της, διέψευσε το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, αναφέροντας πως δεν υπάρχει τέτοιο πρόσωπο στη ζωή του πρώην της.

Αναμφίβολα, μια σχέση τριών ετών δεν τελειώνει από τη μια στιγμή στην άλλη και πάντοτε θα εμφανίζονται «αναφορές» από τον έναν στον άλλον. Άλλωστε, είχαν τα κοινά τους στέκια και κοινές παρέες σε αυτά τα χρόνια. Αναμενόμενο είναι να πετυχαίνουν σε βραδινές εξόδους τους ο ένας  τον άλλον.

Αυτό ακριβώς συνέβη και το βράδυ τους Σαββάτου, σύμφωνα με αποκλειστικό βίντεο του gossip-tv.gr, με την Κατερίνα Καινούργιου να κατευθύνεται σε μαγαζί στο Κολωνάκι μετά το J2Us, όπου δίνει το «παρών» κάθε βδομάδα. Στο συγκεκριμένο μαγαζί τυχαίνει να συχνάζει και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης. Χθες, πήγε για να γιορτάσει τα γενέθλια μιας καλής του φίλης.

Οι δύο τους συναντήθηκαν τυχαία, χαιρετίθηκαν, ενώ η Καινούργιου τον πλησίασε και του μιλούσε στο αυτί…

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.