Στη «Φάρμα» ο Στέργιος Νένες - Η εικόνα που ελάχιστοι παρατήρησαν (Pic)

Στη «Φάρμα» ο Στέργιος Νένες – Η εικόνα που ελάχιστοι παρατήρησαν (Pic)

Ο «Νικόλας» από το «Κωνσταντίνου και Ελένης» ακολουθεί τα τελευταία χρόνια μια διαφορετική καριέρα.

Τον Στέργιο Νένε τον γνωρίσαμε ως «Νικόλα μπάρμαν/οινοχόο» στο «Κωνσταντίνου και Ελένης». Και αυτό μας έκανε να ξεχάσουμε κάθε άλλη τηλεοπτική δουλειά στην οποία συμμετείχε. Είχε κάποια guest στο «Σ΄Αγαπώ Μ΄Αγαπάς» και τις «Ιστορίες του Αστυνόμου Μπέκα», αλλά όχι κάποιον ρόλο που να μπορέσει να προσεγγίσει έστω αυτόν στη σειρά των Ρώμα – Χατζησοφιά.

Για ένα διάστημα ο ταλαντούχος ηθοποιός ασχολήθηκε με την εκπαίδευση ανθρώπων στις μηχανές, ενώ μετά έγινε οδηγός Uber. Εν τέλει, βρέθηκε ξανά στην τηλεόραση, αυτή τη φορά από ένα άλλο πόστο. Ο 49χρονος είναι τα τελευταία χρόνια σε συντακτικές ομάδες σε τηλεοπτικά προγράμματα, με πιο χαρακτηριστικό το MasterChef.

Στον 6ο κύκλο του ριάλιτι μαγειρικής όμως δεν θα έχει θέση, καθώς επέλεξε να πάει σε ένα άλλο ριάλιτι. Όσοι παρακολουθούν τακτικά τη «Φάρμα» και τη βλέπουν μέχρι να πέσουν οι τίτλοι τέλους του κάθε επεισοδίου, θα έχουν παρατηρήσει ένα γνώριμο όνομα. Ο Στέργιος Νένες, βλέπετε, βρίσκεται στην παραγωγή του ριάλιτι από τη θέση του creative content director!

Δείτε τη σχετική εικόνα:

Στη «Φάρμα» ο Στέργιος Νένες - Η εικόνα που ελάχιστοι παρατήρησαν (Pic)

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.