Καμία σχέση με την tv: Η νέα εικόνα της Αθηνάς New York μετά τη νίκη της στο «The Bachelor» - Δεν τη γνώρισε κανείς (Pic)

Αθηνά New York | Η πρώτη της ανάρτηση μετά τη νίκη της στο «The Bachelor» (Pic)

Θα έχει ενδιαφέρον αν θα υπάρξει τηλεοπτικό μέλλον για την ίδια στην Ελλάδα.

«The Bachelor» ήταν και πάει. Ο δεύτερος κύκλος του ριάλιτι που προκαλεί διαρκώς αντιδράσεις, ολοκληρώθηκε, όχι με την επιτυχία που θα περίμεναν στον ALPHA, με τον Αλέξη Παππά να είναι σαφώς ο μεγάλος νικητής σε επίπεδο χρημάτων που έλαβε, αλλά την Αθηνά New York να είναι μεγαλύτερη νικήτρια κι απ΄αυτόν.

Όχι φυσικά γιατί επέλεξε εκείνη από τις 25 κοπέλες, αλλά γιατί έχει την ευκαιρία να κεφαλαιοποιήσει το ότι είναι πια ένα πρόσωπο που… πουλάει.

Η Αθηνά, που στο ξεκίνημα του ριάλιτι είχε κάνει καταλάθος μια ανάρτηση σε story στο Instagram, ήταν το «επτασφράγιστο» μυστικό του ALPHA όλο αυτό το διάστημα και θα θεωρήσουμε απίθανο να μην την εκμεταλλευτεί κάποιος τηλεοπτικά και να της δώσει ρόλο.

Η ίδια πάντως, στην πρώτη της ανάρτηση στα social media, αναφέρει ότι θα συνεχίσει τη ζωή της στη Νέα Υόρκη.

«Σας κρατούσα ένα μυστικό. Το τελευταίο 6μηνο δεν είχα τηλέφωνο. Έκανα γυρίσματα για ένα τηλεοπτικό σόου στην Ελλάδα. Έχω επανέλθει τώρα και θα συνεχίσω να κινητοποιώ όλους εσάς να είστε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας και να σας υποστηρίζω με κάθε τρόπο.

Προς όλους τους καινούργιους και παλιούς fans: Σας ευχαριστώ που με είδατε και με στηρίξατε σε αυτό το ταξίδι. Είμαι αιώνια ευγνώμων σε όλους σας. Είμαι ενθουσιασμένη να διαβάσω τα μηνύματα σας και ανυπομονώ να σας μιλήσω.

I Love you all!!!!! Σ’ αγαπώ πολύ πολύ πολύ!!!!! ❤️❤️❤️❤️❤️ Γράψτε μου στα σχόλια ποιο επεισόδιο σας άρεσε περισσότερο».

Ο Αλέξης Παππάς, πάντως… πουθενά!

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.