«Κάθε μέρα, όλη μέρα περιμένω»: «Στα πατώματα» η Kατερίνα Καινούργιου για τον Τσαγκρίδη (Pics)

Κατερίνα Καινούργιου – Φίλιππος Τσαγκρίδης: Νέα τυχαία συνάντηση με απροσδόκητη αντίδραση του επιχειρηματία

Όσα αναφέρει νέο δημοσίευμα περιοδικού.

Ακόμα κι αν η Κατερίνα Καινούργιου με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη πήραν την απόφαση να δώσουν τέλος στη σχέση τους και να προχωρήσουν τη ζωή τους, αυτό μοιάζει να μην είναι καθόλου εύκολο. Δεν είναι μόνο ότι αποτελούν συχνά θέμα αναφοράς σε δημοσιεύματα περιοδικών, αλλά κι ότι όσο ήταν μαζί, είχαν μία καθημερινή ρουτίνα, με συγκεκριμένα μέρη που σύχναζαν.

Αυτά δεν πρόκειται να τα αλλάξουν τώρα επειδή χώρισαν και είναι αναμενόμενο να πέφτουν συχνά ο ένας πάνω στον άλλον.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Ciao, ο Φίλιππος Τσαγκρίδης βρισκόταν σε πολυτελές εστιατόριο στο Κολωνάκι και έτρωγε με την παρέα του, όταν μπήκε μέσα η Κατερίνα Καινούργιου με τη δική της παρέα. Η παρουσιάστρια δεν θέλησε να δώσει αφορμή για σπέκουλα και γι’ αυτό με το που τον είδε, πήγε να τον χαιρετήσει και να ανταλλάξουν δυο κουβέντες.

Αναμφίβολα, είναι μια άβολη στιγμή, αλλά δε θα μπορούσε να εξελιχθεί και διαφορετικά, τουλάχιστον από τη δική της μεριά, που έχει δείξει πως αυτός ο χωρισμός δεν είναι κάτι που ξεπερνιέται εύκολα.

Το ίδιο δημοσίευμα, ωστόσο, αναφέρει πως ο επιχειρηματίας δεν ήταν το ίδιο θερμό μαζί της, καθώς απέφευγε να συνεχίσει την κουβέντα μαζί της, όντας φανερά αμήχανος.

Το μόνο βέβαιο, πάντως, είναι πως το κεφάλαιο «Τσαγκρίδης» δεν έχει κλείσει για την Κατερίνα Καινούργιου.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.