Καμία σχέση με την tv: Η νέα εικόνα της Αθηνάς New York μετά τη νίκη της στο «The Bachelor» - Δεν τη γνώρισε κανείς (Pic)

Αλέξης Παππάς – Αθηνά New York: Η φωτογραφία που πρόδωσε τον χωρισμό τους (Pic)

Χωριστές διακοπές για το... ζευγάρι.

Άλλο ένα ζευγάρι που προέκυψε μετά το τέλος του ριάλιτι Bachelor, όπως είχε γίνει και μετά την πρώτη σεζόν του ριάλιτι σχέσεων, φαίνεται πως θα έχει βραχύβια ζωή. Ο λόγος για τον Αλέξη Παππά και την Αθηνά New York.

Oι υποψίες για τον χωρισμό του περιζήτητου εργένη με την Ελληνοαμερικάνα ηθοποιό ήρθε μετά την ανάρτηση του πρώτου στον προσωπικό του λογαριασμό, η οποία αφορούσε το ταξίδι της δεύτερης στην Αμερική για να περάσουν οι δυο τους χρόνο με τους ανθρώπους τους, παρότι είναι μόλις λίγο καιρό μαζί.

«Μετά απ’ όλα αυτά τα ωραία που περάσαμε ηρθε η ώρα για λίγο, αυτές τις γιορτινές μέρες να περάσουμε χρόνο με τους ανθρώπους μας , την οικογένειά μας που μας έλειψε τόσο πολύ! Καλό ταξίδι bebe!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης ο ηθοποιός, συνοδεύοντάς την με μία φωτογραφία που φιλιέται με την Αθηνά.

Οι κακές γλώσσες μιλούν ήδη για έναν χωρισμό που θα επιβεβαιωθεί σε λίγο καιρό, χωρίς να ευθύνεται η απόσταση των οικογενειών του ζευγαριού.

Αλέξης Παππάς - Αθηνά New York: Η φωτογραφία που πρόδωσε τον χωρισμό τους (Pic)

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.