Survivor | «Η νέα Ελευθερία Ελευθερίου»: Το πλάvο - φωτιά παίκτριας των Διασήμων που δεν πέρασε στα ψιλά (Pics & Memes)

Survivor | «Η νέα Ελευθερία Ελευθερίου»: Το πλάvο – φωτιά παίκτριας των Διασήμων που δεν πέρασε στα ψιλά (Pics & Memes)

Η Βρισηίδα Ανδριώτου ήταν η μόνη που φορούσε μαγιό στο αγώνισμα, ενώ οι υπόλοιποι ήταν με το σορτσάκι.

Δεν χρειάζεται τρομερά μεγάλη αντίληψη για να καταλάβει κάποιος ότι στο φετινό Survivor μπήκαν παίκτες-κόπιες των περσινών.

Η ίδια η παραγωγή φαίνεται πως θέλει να αντιγράψει τη συνταγή της περσινής επιτυχίας και ήδη το κοινό έχει εντοπίσει τους περσινούς παίκτες στη συμπεριφορά των φετινών.

Ο Τριαντάφυλλος και ο Μπόγδανος είναι δύο πρόσωπα που αναφέρθηκαν σε σύγκριση με φετινούς παίκτες, αλλά εκείνη που έδειξε περισσότερο απ’ όλους ότι πατάει πάνω σε περσινή παίκτρια, είναι η Βρισηίδα Ανδριώτου. Σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξαν οι χρήστες στο Twitter βλέποντας τη στο χθεσινό αγώνισμα για την ασυλία, ότι δηλαδή η Βρισηίδα είναι η φετινή… Ελευθερία Ελευθερίου.

Όπως δηλαδή πέρσι σε αρκετά αγωνίσματα όλες οι παίκτριες φορούσαν αθλητικό σορτσάκι και η Ελευθερία έσκαγε με το μαγιό που άφηνε ακάλυπτες τις καμπύλες της, έτσι και η Βρισηίδα στην χθεσινή πρεμιέρα του Survivor.

Το μοντέλο ήταν η μόνη με μαγιό στο αγώνισμα και κατά τη διάρκεια του στόχου, ήταν αρκετές οι φορές που η στάση του σώματος της τόνισε την πίσω όψη της.

Και το Twitter δεν έχασε ευκαιρία να σχολιάσει τόσο τα πλάvα – αποκάλυψη που χάρισε στο κοινό, όσο και το γεγονός πως το μαγιό της… παραήταν «άσχημο».

Δείτε τα απολαυστικά σχόλια:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.