H Φάρμα | Nέες εικόνες από τις περιπτύξεις της Αγγελικής Ηλιάδη με τον Γρηγόρη στο κρεβάτι (Vid)

H Φάρμα | Nέες εικόνες από τις περιπτύξεις της Αγγελικής Ηλιάδη με τον Γρηγόρη στο κρεβάτι (Vid)

«Τα στρώματα ήταν μούσκεμα».

Νέες εικόνες από το ειδύλλιο της Αγγελικής Ηλιάδη του Γρηγόρη Αναστασιάδη στη «Φάρμα» παρουσίασε το «Πρωινό», με τα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα για όσα θα δούμε στις οθόνες μας απόψε να είναι απολαυστικά.

Όπως προδίδουν τα πλάvα, η Αγγελική κατάφερε να… ρίξει τον νεαρό συμπαίκτη της, τον οποίο νωρίτερα αποκαλούσε «ξερολούκουμο», έχοντας παραδεχτεί από την πρώτη στιγμή πως της αρέσει πολύ.

Οι δυο τους ήρθαν κοντά με αφορμή το γεγονός πως η «Φάρμα» πλημμύρισε από τη βροχή και επικράτησε αναστάτωση, με ορισμένους παίκτες να απειλούν ακόμα και να αποχωρήσουν κάνοντας λόγο για «άθλιες συνθήκες διαβίωσης». Αγγελική και Γρηγόρης, ωστόσο, δεν πτοήθηκαν, βρήκαν ένα από τα στρώματα τα οποία δεν είχαν γίνει μούσκεμα από τη βροχή και… απήλαυσαν τον έρωτά τους.

«Φιλιούνται με γλώσσα κανονικά… Και πάλι καλά που είναι και η κουβέρτα γιατί… δείτε από κάτω τι γίνεται! Βλέπω πάνω απ’ την κουβέρτα, τα άλλα τα φαντάζομαι!», είπε γελώντας ο Γιώργος Λιάγκας, με το αποψινό επεισόδιο να επιφυλάσσει «πάρτυ» στο Twitter.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.