Η Σπυροπούλου πήγε στον Αρναούτογλου και το αντρικό κοινό υποκλίθηκε... (Pics)

Το εντυπωσιακό «αντίο» της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στο 2021… (Pics)

Ολοένα και πιο εντυπωσιακή...

Θα μπορούσε να πει κανείς πως πέρυσι (γεια σου 2021- στο καλό και να μη μας γράφεις…) ήταν η χρονιά της: μετά από μία περίοδο στην οποία εμφανιζόταν ως… guest star στην τηλεόραση, επέστρεψε στην παρουσίαση δικής της εκπομπής και το έκανε με εντυπωσιακό τρόπο.

Ο λόγος για την πανέμορφη Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία βρίσκεται στο τιμόνι του «Κάτι… ξαναψήνεται» στον ΣΚΑΪ και έχει κερδίσει τις εντυπώσεις, μ’ ένα ιδιαίτερο concept.

Φυσικά, πολλοί στέκονται στην καινούργια εικόνα της Κωνσταντίνας: η ξανθιά παρουσιάστρια έχει χάσει αρκετά κιλά εν συγκρίσει με τα περασμένα χρόνια και είναι απλά κούκλα, με την ίδια να εξηγεί στο πρόσφατο παρελθόν πως ακολούθησε ειδική διατροφή, κατά τη διάρκεια της οποίας δεν πείνασε καθόλου.

Ανεξαρτήτως του τι έκανε, πάντως, το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικά… υπέροχο: η Σπυροπούλου έχει αναλογίες που σε αφήνουν άφωνο και με μηδενικές πιθανότητες να βρεις ξανά τη φωνή σου.

Μάλιστα, οι τελευταίες φωτογραφίες που ανέβασε στο προσωπικό της προφίλ στο instagram για ν’ αποχαιρετίσει την χρονιά που μας πέρασαν αποδεικνύουν του λόγου το αληθές, με τους ακόλουθούς της να την γεμίζουν καρδιές και αποθεωτικά σχόλια.

Δείτε παρακάτω τις σχετικές λήψεις (καθώς και μερικές ακόμα από τα τελευταία της ποσταρίσματα) και θα καταλάβετε το γιατί:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.