Survivor | Αυτός είναι ο γοητευτικός σύντροφος της μποξέρ Αθηνάς Ευμορφιάδη (Pics)

Survivor | Αυτός είναι ο γοητευτικός σύντροφος της μποξέρ Αθηνάς Ευμορφιάδη (Pics)

Οι δυο τους είναι ζευγάρι από το 2017.

Η Αθηνά Ευμορφιάδη είναι μια από τις πιο πληθωρικές παρουσίες του φετινού Survivor, κυρίως λόγω του ύψους και της σωματικής της διάπλασης.

Ως αθλήτρια του kick boxing έχει αναπτύξει μυική μάζα και σίγουρα δεν είναι εύκολο για τον οποιονδήποτε να τη γοητεύσει. Φαίνεται όμως πως υπάρχει στη ζωή της ένας άντρας με τον οποίο είναι μαζί σχεδόν πέντε χρόνια και ο οποίος δηλώνει τρελά ερωτευμένος μαζί της.

Η 32χρονη Σκορπίνα πρωταθλήτρια γνωρίστηκε με τον σύντροφό της Γιάννη Μαυροκορδάτο στα νυχτερινά μαγαζιά που αυτός δούλευε στην υποδοχή και ερωτεύτηκαν. Ο ίδιος βρίσκεται κατά κύριο λόγο στο Yton όπου εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης και σε αρκετές από τις αναρτήσεις του στο Instagram, είναι οι δυο τους έξω από το μαγαζί.

Ο Μαυροκορδάτος έχει μια κόρη από προηγούμενη σχέση του και από κάποιες αναρτήσεις, φαίνεται πως έχει καλές σχέσεις με την Αθηνά Ευμορφιάδη.

Το ζευγάρι δείχνει πολύ ερωτευμένο και μάλιστα εκείνος έκανε μια ανάρτηση την Πρωτοχρονιά, ενόσω η Αθηνά είναι στον Άγιο Δομήνικο δίχως καμία επαφή μαζί του, που την χαρακτήριζε «δώρο της ζωής».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.