Συγκινεί η Αρετή του «Καφέ της Χαράς»: «Βίωσα μόνη την εγκυμοσύνη μου γιατί χώρισα στην αρχή της» (Vid)

Συγκινεί η Αρετή του «Καφέ της Χαράς»: «Βίωσα μόνη την εγκυμοσύνη μου γιατί χώρισα στην αρχή της» (Vid)

H Mαριαλένα Ροζάκη σε μία συγκινητική εξομολόγηση.

Την πρώτη της συνέντευξη μετά τη γέννηση του μωρού της παραχώρησε η ηθοποιός Μαριαλένα Ροζάκη, η οποία έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσω του ρόλου της Αρετής στο «Καφέ της Χαράς».

Η όμορφη ηθοποιός, εξομολογήθηκε στην εκπομπή Breakfast@star ότι βίωσε μόνη της την εγκυμοσύνη της, καθώς χώρισε στην αρχή της.

Όπως άφησε να εννοηθεί, ο πατέρας του παιδιού της δεν ήταν ούτε είναι δίπλα της, με την ίδια ωστόσο να αισθάνεται ευλογημένη που κρατά στα χέρια της το κοριτσάκι της.

«Φέτος απέχω από την τηλεόραση για έχω άλλο ρόλο, πολύ σημαντικό, μόλις απέκτησα ένα μωράκι, κοριτσάκι. Γέννησα πριν τρεις μήνες. Γέννησα αρχές του χειμώνα που ξεκινούν οι δουλειές σε τηλεόραση και θέατρο και έτσι δεν μπόρεσα να μπω σε κάτι. Οι πρώτοι μήνες της ζωής του παιδιού σου είναι τόσο γοητευτικοί και δεν γυρνούν πίσω.

Το θέατρο ελπίζω ότι θα έρθει ξανά. Είμαι ευγνώμων και πολύ ευτυχισμένη στη ζωή και το σύμπαν μου έφεραν αυτήν την τεράστια ευτυχία. Εγώ δεν έζησα επιλόχειο κατάθλιψη, μάλλον επιλόχειο ενθουσιασμό έχω. Γέννησα φυσιολογικά. Βίωσα μόνη μου την εγκυμοσύνη γιατί χώρισα στην αρχή της.

Είχα τη μεγάλη ευτυχία να έχω μία συγκλονιστική γιατρό και έτσι αισθάνομαι σαν η ζωή να μου έφερε αυτόν τον άνθρωπο δίπλα μου για να έχω συμπαράσταση και παρέα. Δεν πόνεσα καθόλου, γέννησα πάρα πολύ εύκολα. Ήταν γυναικεία υπόθεση γιατί εγώ ήμουν μια γυναίκα μόνη μου και φέρναμε στον κόσμο άλλη μια γυναίκα. Θα τη βγάλουμε Ιλιάδα, σαν τη γιαγιά της», είπε μεταξύ άλλων η Μαριαλένα Ροζάκη.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.