«Η ... είναι μια plus size μ@@@άρα»: Δήλωση-φωτιά Mente Fuerte μετά τη δημοσιοποίηση της σχέσης του με τη Μαρία Σολωμού

«Η … είναι μια plus size μ@@@άρα»: Δήλωση-φωτιά Mente Fuerte μετά τη δημοσιοποίηση της σχέσης του με τη Μαρία Σολωμού

Ποια αποθέωσε ο τράπερ;

Σε μια περίοδο κατά την οποία υπάρχουν δημοσιεύματα που τον θέλουν σε σχέση με τη Μαρία Σολωμού, ο Mente Fuerte έδωσε συνέντευξη όπου αναφέρθηκε στον Mad Clip, τη σύλληψη του Light, την τεράστια αλλαγή στην εμφάνισή του και στη γυναίκα που θεωρεί πολύ τραβηχτική, αλλά δεν είπε τίποτα για τις φήμες.

Στη συνέντευξη που έδωσε στο nitro.gr και τη δημοσιογράφο Δανάη Πάλμου, ο Mente Fuerte ρωτήθηκε για τα πρότυπα σώματος που προβάλλει η σύγχρονη τραπ σκηνή και έκανε μια δήλωση για την Κατερίνα Ζαρίφη που θα συζητηθεί:

«Τα στερεότυπα υπάρχουν στην κοινωνία μας. Όταν δεις κάποιον σε ένα κλαμπ θα κοιτάξεις το σώμα του, την επόμενη μέρα θα κρίνεις αν είναι καλό παιδί. Εγώ δεν πιστεύω σε αυτά τα στερεότυπα. Για παράδειγμα την Κατερίνα Ζαρίφη, που είναι μια juicy γυναίκα, την θεωρώ πολύ σέξι γυναίκα. Με το χιούμορ και τον τύπο της σε κερδίζει. Είναι και όμορφη, απλά δεν έχει τα πρότυπα του μοντέλου. Είναι Plus size μ@@vάρα!»

Όσο για τον Mad Clip και την απώλειά του, ο Mente Fuerte δήλωσε πως δεν πιστεύει ότι έφερε ομόνοια στη ραπ-τραπ σκηνή:

«Όχι, δεν το πιστεύω. Πολλοί το εκμεταλλεύτηκαν ή θα το εκμεταλλευτούν. Αυτοί που τον αγαπάγαμε και ήταν στη ζωή μας, το ξέρουμε. Αυτό δεν σημαίνει ότι όσοι βγήκαν και μίλησαν δεν τον θεωρούσαν φίλο. Εγώ επέλεξα να μην βγω γιατί όλοι ήξεραν τι σχέση έχουμε. Είναι ένα γεγονός που μας σόκαρε όλους, ακόμα δεν το πιστεύω. Ήταν από τα πιο καλά παιδιά και τους πιο ταλαντούχους. Δύναμη στην οικογένεια και σε όσους τον αγαπούσαν πραγματικά».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.