Κατερίνα Καινούργιου: Επιβεβαίωσε τον χωρισμό της από τον Φίλιππο Τσαγκρίδη και εξομολογήθηκε πως ετοιμάζεται για κατάψυξη ωαρίων (Vid)

Κατερίνα Καινούργιου: Επιβεβαίωσε τον χωρισμό της από τον Φίλιππο Τσαγκρίδη και εξομολογήθηκε πως ετοιμάζεται για κατάψυξη ωαρίων (Vid)

Τον τελευταίο καιρό η παρουσιάστρια εκφράζει όλο και περισσότερο την ανάγκη της να κάνει παιδί.

Το τελευταίο διάστημα η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρεται όλο και περισσότερο στην επιθυμία της να γίνει μητέρα και δείχνει πως είναι ένα ζήτημα που την πονάει πολύ, κυρίως γιατί η ίδια θα ήθελε να της συμβεί η εγκυμοσύνη μέσα από μια σχέση, όμως εδώ και μερικούς μήνες είναι χωρίς σύντροφο.

Ο χωρισμός της με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη είναι οριστικός, παρά τη φημολογία πως τα είχαν ξαναβρεί.

Η Ανθή Σαλαγκούδη, που βρέθηκε σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα», έδωσε στην παρουσιάστρια την ευκαιρία να αποκαλύψει ότι έχει αρχίσει να επεξεργάζεται την προοπτική της κατάψυξης ωαρίων, γιατί σε εξετάσεις που έκανε, η ορμόνη της γονιμότητας ήταν σε χαμηλά επίπεδα. Παράλληλα, παραδέχτηκε πως στα προσωπικά της δεν τα έχει πάει καθόλου καλά.

«Όταν δεν είσαι σε σχέση -που αυτό βιώνω και εγώ- να μπεις σε αυτή τη διαδικασία; Σκέφτομαι το παιδί ως τον καρπό ενός έρωτα. Οπότε μπορεί να είναι πολύ ρομαντικό αυτό που λέω και παλιακό, έτσι το σκέφτομαι. Οπότε να μπω σε αυτή τη διαδικασία χωρίς να έχω έναν άνθρωπο, λέω πω ρε γαμ@@@. Μεγαλώνω και τα έχω καταφέρει στην καριέρα μου και στα προσωπικά μου τα έχω κάνει χάλια… Με πιάνει όλο αυτό», είπε μεταξύ άλλων.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.