«Μου γύρισαν την πλάτη»: Οι influencers που έκαναν unfollow τον Κοψιάλη μετά τον σάλο (Pics)

«Μου γύρισαν την πλάτη»: Οι influencers που έκαναν unfollow τον Κοψιάλη μετά τον σάλο (Pics)

Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης είδε κόσμο που είχε βοηθήσει, να του γυρίζει την πλάτη.

Μετά την παγωμάρα και το σοκ των πρώτων ημερών, ο Αλέξανδρος Κοψιάλης έχει βγει στην αντεπίθεση μαζί με τη Super Kiki απέναντι στον Ηλία Γκιώνη, ενώ και ο Themicorn έχει βρεθεί στο πλάι τους.

Το βίντεο που ανάρτησε ο Κοψιάλης με τα σχόλια που καταφέρονταν με απάνθρωπο και χυδαίο τρόπο προς τη γυναίκα και το παιδί του, γύρισε την παρτίδα για εκείνον, μετά και τα πάνω από 100.000 unfollow που του έγιναν, ανάμεσα στα οποία και αυτό του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Αυτό το unfollow ήταν ένα από τα πολλά που ενόχλησαν τον Κοψιάλη, ο οποίος προχώρησε σε μια σειρά από stories, όπου έκανε λόγο για προδοσία από ανθρώπους που του είχαν ζητήσει βοήθεια και την είχε προσφέρει, αλλά και για ανθρώπους που δεν τους γνώριζε προσωπικά και τον στήριξαν.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αλέξανδρος Κοψιάλης αναφέρθηκε σε διαδικτυακούς φίλους, celebrity και μη, να σπεύδουν οι οποίοι έσπευσαν να τον κολλήσουν στον τοίχο και να τον κάνουν unfollow, άλλους να μην τον στηρίζουν ανοιχτά και άλλους να στηρίζουν και αυτόν και τον Ηλία Γκιώνη.

Γενικώς, φαίνεται πως αρκετοί εναντιώθηκαν στον Κοψιάλη, αν και μέχρι να δημοσιεύσει όσα δημοσίευσε ο Ηλίας Γκιώνης, τον είχαν από κοντά.

Αυτοί που του επιτέθηκαν ήταν η μία πλευρά. Υπήρξαν, σύμφωνα με τον instagrammer, και αυτοί που τον στήριξαν δίχως να τον γνωρίζουν και μάλιστα όχι μόνο δημόσια, αλλά τον πήραν και τηλέφωνο για να δουν τι κάνει μετά τα μηνύματα που δέχτηκε σωρηδόν και καταριόντουσαν το παιδί και τη σύντροφό του.

Δείτε όσα έγραψε σε ποιους έριξε ευθείες βολές:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.