The Bachelor | Η αποψινή εμφάνιση - έπος της Αθηνάς NY έκανε χαμό στο Twitter (Pics & Memes)

Αθηνά New York: Η απίστευτη αλλαγή της 1 μήνα μετά το τέλος του «The Bachelor» (Pics)

Η Αθηνά είπε να... παίξει λίγο με τα μαλλιά της.

Έχει περάσει πάνω από μήνας από το φινάλε του «The Bachelor» και το ζευγάρι Αλέξης Παππάς – Αθηνά New York έχει απασχολήσει όσο και το ζευγάρι του πρώτου κύκλου: καθόλου.

Όπως ακριβώς το αναμέναμε. Παρόλα αυτά, η Αθηνά είναι ένα διαφορετικό και πιο φρέσκο πρόσωπο και ίσως να μας απασχολήσει περαιτέρω στο μέλλον, αρκεί να μπορέσει να λύσει το πρόβλημα που της παρουσιάστηκε με τη βίζα και την ανάγκασε να επιστρέψει πίσω στη Νέα Υόρκη.

Ό,τι νέο κάνει, το μαθαίνει κανείς μέσα από το προφίλ της στο Instagram και εν γένει τα social media. Την Πρωτοχρονιά είχε ανεβάσει ένα βίντεο μαζί με τον Αλέξη Παππά που αντάλλασσαν ευχές μέσω βιντεοκλήσης. Από τότε δεν έχει απασχολήσει με κάποιον άλλο τρόπο η Αθηνά New York, μέχρι που είδαμε τα stories που ανέβασε την Τετάρτη και ήταν πολύ διαφορετική.

Το ξανθό της μαλλί είχε εξαφανιστεί και τη θέση του είχε πάρει μια απόχρωση του ginger με την Αθηνά να ποζάρει εντελώς διαφορετική. Φυσικά, δεν έβαψε το μαλλί της, απλώς έπαιζε με τα φίλτρα και η αλήθεια είναι πως αυτό το χρώμα την κάνει ακόμα πιο γοητευτική.

Στα stories της, πάντως, γράφει ότι τα καλύτερα έρχονται κι ίσως αυτό να σημαίνει κάτι για τη σχέση της με τον Παππά…

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.