Κατάξανθη, αδύνατη σαν την Καγιά: Αγνώριστη η plus size Ξανθούλα 3 χρόνια μετά τo GNTM (Pic)

Κατάξανθη, αδύνατη σαν την Καγιά: Αγνώριστη η plus size Ξανθούλα 3 χρόνια μετά τo GNTM (Pic)

Την θυμάστε την Ξανθή;

Έχουν περάσει 3 χρόνια από το GNTM 1 στο οποίο πήρε μέρος η Ξανθή Τζερεφού, που για τα δεδομένα της τότε τηλεόρασης και με το σκεπτικό πως το GNTM είχε επανέλθει σε μια τηλεόραση που προσαρμοζόταν στα πρότυπα του Survivor σε επίπεδο ριάλιτι, δεν ήταν εύκολο να πετύχει όσα πέτυχε.

Στο μυαλό πολλών το μοντέλο έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που η Ξανθή δεν τα κατείχε. Αλλά στο μυαλό των λίγων που γνωρίζουν, υπήρχαν στοιχεία που με λίγη δουλειά θα την έκαναν ένα πολύ καλό μοντέλο.

Τρία χρόνια μετά η Ξανθή έχει κινηθεί πολύ στο χώρο της μόδας και με μια βόλτα από το Instagram της, θα καταλάβει κάποιος ότι είναι από τα λίγα άτομα που πήγαν στο GNTM ακριβώς γι΄αυτό που είναι το παιχνίδι: ένας διαγωνισμός μόδας κι όχι μια απόχη για followers.

Σε μια απ΄αυτές τις αναρτήσεις, η Ξανθούλα είναι αρκετά αλλιώτικη, όχι σε επίπεδο σώματος -καθώς στις τελευταίες τις αναρτήσεις ποζάρει έχοντας χάσει πάρα πολλά κιλά- , αλλά σε επίπεδο μαλλιών. Φωτογραφιζόμενη για την ελληνική έκδοση της Vogue, η Ξανθή φοράει μια κατάξανθη περούκα και είναι όντως πολύ διαφορετική.

Η προηγούμενη αναφορά στο σώμα της έγινε γιατί η ίδια στις αρχές Οκτωβρίου είχε μιλήσει στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου για τα κιλά που έχασε: «Δεν έχω μετρήσει πόσα κιλά έχω χάσει. Δεν είχα κάποιο θέμα υγείας, είμαι μια χαρά. Ήμουν πάντα πολύ αδύνατη και μετά είχα θέματα με το στομάχι μου και τα κιλά έφυγαν από μόνα τους δεν έκανα κάτι εγώ».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.