Ηλιάνα Παπαγεωργίου | Στη δημοσιότητα τα μηνύματα που έστειλε στον SNIK (Vid)

Ηλιάνα Παπαγεωργίου | Στη δημοσιότητα τα μηνύματα που έστειλε στον SNIK (Vid)

Οι δυο τους δηλώνουν χωρισμένοι, αλλά έχουν επαφές.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου και SNIK είχαν τα πρώτα σύννεφα στη σχέση τους πέρσι τέτοια εποχή και τα ρεπορτάζ τους ήθελαν χωρισμένους μετά από σχεδόν 2 χρόνια σχέσης.

Προς το καλοκαίρι του 2021 τα δημοσιεύματα τους ήθελαν πάλι μαζί, εν τέλει όμως επήλθε ο χωρισμός. Παρόλα αυτά, οι σχέσεις τους παραμένουν φιλικές και δεν είναι απίθανο να ξανασμίξουν στο εγγύς μέλλον.

Μέχρι τότε ο ένας θα μιλάει με όμορφα λόγια για τον άλλον και θα έχουν αστεία interactions στα social media. Έτσι έγινε και σε ένα live του SNIK στο Youtube το βράδυ της Τρίτης, με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να του στέλνει μήνυμα και ο τράπερ να δείχνει με χαρακτηριστικό τρόπο πως την σκέφτεσαι.

Σε μια περίοδο που περιμένουν όλοι να δουν αν θα συναντηθεί ο SNIK με τον Light στο ρινγκ για να λύσουν τις διαφορές τους που εντάθηκαν από το Σάββατο και μετά, η Ηλιάνα απέσπασε για λίγο την προσοχή του πρώην συντρόφου της, στέλνοντας του ηχητικό μήνυμα που έλεγε «Hello players από τος LA. Έτσι δε λες; Players;».

Πρόκειται λογικά για μια inside φράση τους, με την Ηλιάνα να στέλνει το μήνυμα από το Μπέβερλι Χιλς του Λος Άντζελες, όπου έχει πάει εδώ και περίπου 3 εβδομάδες για επαγγελματικούς λόγους.

Η αντίδραση του SΝΙΚ στο ηχητικό ήταν να… βαριαναστενάξει και να πάει να πιει ένα ποτό πριν ξεκινήσει για τα καλά το streaming με τον φίλο του.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.