Έλενα Κρεμλίδου | Η «πληρωμένη» απάντηση στα σχόλια για τις σχέσεις της με μαύρους άντρες

«Κυκλοφόρησαν 3 βίντεο, αλλά…»: Στη δικαιοσύνη η Έλενα Κρεμλίδου για διαρροή των προσωπικών φωτογραφιών της (Vid)

«Με εκβίασαν να τους στείλω κι άλλη φωτογραφία μου, αλλιώς θα διέρρεαν την πρώτη».

Η Έλενα Κρεμλίδου απάντησε μέσα από το κανάλι της στο youtube σχετικά με διόλου κατάλληλου περιεχομένου βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, τα οποία διαφημίζονται ως «βίντεο στα οποία πρωταγωνιστεί η Κρεμλίδου».

Η γνωστή instagrammer τοποθετήθηκε σχετικά μετά από μήνυμα που δέχθηκε, αναφέροντας πως υπάρχουν τρία βίντεο που κυκλοφορούν με το όνομά της και ξεκαθαρίζοντας ότι δεν είναι αυτή που πρωταγωνιστεί αλλά άλλες κοπέλες που της μοιάζουν στην εμφάνιση.

Την ίδια ώρα αποκάλυψε, ότι κυκλοφορούν φωτογραφίες με εκείνη, για τις οποίες την απείλησαν και έχει κινηθεί δικαστικά.

«Τρέχω ακόμη με δίωξη και έχω κάνει μηνύσεις για φωτογραφίες που είμαι εγώ. Όταν μου έστειλαν την πρώτη φωτογραφία, που εγώ είχα ξεχάσει ότι υπήρχε, γιατί είναι τόσο παλιά… Με το που με απείλησαν για να τους στείλω άλλη φωτογραφία, γιατί αλλιώς θα κυκλοφορούσε παντού, η πρώτη μου σκέψη ήταν να πηδήξω από τον τέταρτο. Χαίρομαι πάρα πολύ που δεν το έκανα. Η Έλενα που ήμουν τότε ήταν μια άλλη Έλενα» ανέφερε, μεταξύ άλλων, η Έλενα Κρεμλίδου.

Παράλληλα εξέφρασε τη συμπαράστασή της στα θύματα και τα έβαλε με όσους διακινούν και όσους βλέπουν το συγκεκριμένο υλικό.

Δείτε την εξομολόγηση της Έλενας Κρεμλίδου στο ακόλουθο βίντεο:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.